Izbrani forum: Avto

Izbrana tema: članek Nemška in korejska prevlada v avtomobilskem Detroitu

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

PyotrNovak sporočil: 2.031
Spremljam tudi to. :((((
Nemci, kot narod, so mi vedno manj všeč. Fanatično v eno smer, ko svinja v buče, čeprav jim potem sesujejo celo državo. Elektrika je 3x dražja kot v US. Emisije CO2 povečujejo zaradi gradnje novih elektrarn na premog; "pametni" kot so, bodo zaprli okrog 14 dobro delujočih atomskih. US, zaradi fracking plin, pa CO2 zmanjšujejo že nekaj let. Fracking je v nemčiji prepovedan.
Zdaj se začenja veselica pri vetrnicah, ker jih je v nekaj tednih padlo par ta velikih. Lahko da so pri konstruciji spregledali kašne vibracije; mogoče v določenih pogojih rotor spravi cel stolp v resonanco z zelo nizko frekvenco in veliko amplitudo. Se je že zgodilo da je veter sesul velik viseči most.
Če dodava sedaj še aronganco, kritično zaostajanje v vrhunskih tehnologijah (članek v Die Welt), mega problem musličev in z njimi povezan neznanski val kriminala, ki ga policija po ukazu sploh ne sme javno objavit (šef obveščevalne mirno prizna da je gor cca 10.000 salafistov, pred par leti pa 3000), levičarji pa blokirajo deportacije na VSE načina, totalna cenzura v medijih - vse občutljive teme imajo blokirane forume, banke ki so v kurcu - DB ima v lasti derivative v vrednosti večletnega BRUTO produkta nemčije, upadanje prebivalstva, je situacija precej podobna steklenici nitroglicerina na robu police. Za nameček pa se zna zgodit da bodo vlado sestavljali socialisti, ultralevičarji in zeleni (Spiegel).
DEFINITIVNO nisem optimist za dolgo življenje EU v sedanji obliki. Izjemen dosežek bo miren razpad.
Tako, vse v eni sapi. ;)

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen