Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-231230 sporočil: 4.037
[sstanislav]
> [vinopivec]
> > [sstanislav]
> > > [vinopivec]
> > > Klasična rovtarska zgodba, torej. Ultramogočni Nemci besnijo zaradi neresnosti (neizpolnjevanja naročil v pogodbenem času), slovenski mali direktorski bebček pa nič ne pojasni the norih neresnosti, temveč vije roke, da je prekinitev protipravna... Vsaj tako tu piše.
> > >
> > > Kdo še bo prišel delat posle v državo faliranih marksističnih družboslovcev, negativne selekcije na vodstvenih položajih, neskončnih socialnih pravic in ideologije "važno je deliti, ne ustvarjati"?
> > >
> > > Ajde, Cerar & Co., imate kakršenkoli odgovor poleg čim hitrejšega bega države iz EU nazaj na Balkan, državljanov pa v normalni svet?
> >
> > V socialističnem Preventu se z dobavami nikomur nikoli ni kasnilo, cene so bile konkurenčne, kvaliteta pa na nivoju.
> > Ne ti meni razlagati rovtarskih zgodb, sem bi predsednik DS TUS, ki je bilo krovno podjetje tudi takratnega Preventa.
> > Če imaš ti takšne izkušnje s podjetjem, kjer si delal, si ga pač rovtarsko upravljal.
>

> Trdiš, da je podjetje brezhibno izpolnjevalo svoje pogodbene obveznosti do Daimlerja razen v okviru vis major razlogov? To je vse, kar me zanima, brez užaljenih besnenj, socializmov in žaljivk. Da ali ne?

Ne delaj se neumnega, to trdim za obdobje SRS, ne za obdobje RS, ko državna podjetja upravljajo in vodijo partijski rovtarji političnih strank, brezplačno privatizirana pa rovtarski tajkuni.
Mi lahko potem razložiš, čemu pobesnel napad name, ko pišem o današnjem stanju? Pa prekleto dobro poznam implikacije pogodbenih obveznosti na relaciji manjši-večji? Hvala vnaprej.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen