Izbrani forum: Servis
Izbrana tema: NOVO - spremembe v forumu 4.0
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 228
Zadnja sprememba: NimbusN 12.11.2013 05:46
Crt, meni je tale novi forum vsec. Lepa popestritev in uporabno je
bolj kot prej.Jaz berem forum predvsem na nacin, da se poizkusam kar se le da zapirati v krog isto/podobno mislecih-torej bereme poste s seznama prijateljev. :) Berem predvsem na i pad-u, brskalnik chrome, ioS 7 ali kaj je ze the latest...
Tu pa je problem oz nekaj zelo annoying stvari. Namrec, ko odprem seznam prijateljev in hocem klikniti recimo na tretjega po vrsti mi ne uspe. Stran namrec skace gor in dol, pojavlja se rdeci pas itd. Ker falim uporabnika, katerga poste bi rad prebral, grem nazaj, zadeva se ponovi, ztran skace gor in dol. To skakanje traje sekundo dve tri in v tem casu je bilje ne dotikaj se nicesar...
Bi se dalo tole narediti malce manj fancy prosim? Da ko se odpre stran in poizkusas postaviti prst na nek link se ti ta ne bo izmaknil? Ne da je potrebno cakati nekaj sekund, da se zadeva "umiri"/"sstabilizira"? Verjamem, da nekaj sekund se pa ze lahko pocaka. Ampak, verjemi, vedno sproti clovek pozabi, da je potrebno cakat, in nato klikne in seveda se mu odpre nekaj cesar noce, i tako pet sest puta...
EDIT: No, pa ko sem sedaj sel popravljat tale post, se je tisti rdeci trak postavil cez prvih nekaj vrstic vnosnega polja, tako da sem zelo tezko popravil tisto, kar sem hotel. Annoying.
Skratka, jao, kaksne uporabnike imas.., :)
Hvala.
Vse ocene tega sporočila:
Ni nobene :(