Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Zakon o malem delu: Proti štirje, za eden

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

kokalj sporočil: 644
[Glavni forum] Tema: Zakon o malem delu zavrnjen
[#1169475] 10.04.11 21:23
Odgovori   +    5
Končno spet ena dobra novica iz domovine! Bravo, Slovenke in Slovenci!!! To je tudi odločitev proti tistim, ki bi radi referendume enostavno ukinili. Ni samo poraz za ministra Svetlika in njegove amaterske zakone, ampak za celotno Pahorjevo vlado, ki očitno ni sposobna popeljati Slovenije iz krize, ampak jo bo kvečjemu potisnila še globje vanjo.

Za normalno vlado bi bil takšen izid referenduma povod za odstop. Slovenija čimprej potrebuje nove volitve! Nove, mlade, neobremenjene ljudi. Ljudi, ki bodo poskrbeli, da se odpravijo vzroki za probleme, da se zaprejo lopovi. Edini problem je, da Slovenija v tem trenutku, če bi prišlo do predčasnih volitev, nima prave alternative, stranke, ki bi jo bilo vredno voliti. Enostavna menjava na prizorišču med "rdečimi" in "črnimi" ne bi prinesla rešitve - kot je ni še nikoli v 20 letih samostojnosti.

Ljudje, ki v sebi še nosite idealizem in mladostno energijo, stopite skupaj in pokažite, da ima Slovenija še prihodnost. Da je trenutno po zaslugi vseh dosedanjih vlad sicer "zafurana". A da ni prepozno, da postane takšna, kot smo želeli da bi bila ob plebiscitu za njeno samostojnost in neodvisnost.

Še enkrat iskrene čestitke ob rezultatu referenduma. Takšen je tudi moj skromen glas, ki sem ga poslal po pošti in ga bodo prešteli šele čez teden.

Prijazen pozdrav s senčne strani Alp

Zvone Kokalj

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen