Izbrani forum: Odklop
Izbrana tema: Treniranje smejalnih mišic :)
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
Bolj zanimivo bi se bilo pozabavati s tzv. aboniranimi minusarji, čeprav je tudi to hec opazovati, kako v sekundi priletita dva minusa na, recimo, navaden vic.
Pogledaš malo v log, kdo ima malega Štrumfla tako rad, čisto čisto zase? :) papa
Neposredni odgovori na sporočilo št. 909013
Strani: 1
Pogledaš malo v log, kdo ima malega Štrumfla tako rad, čisto čisto zase? :) papaŽiv mi bio papa i veliki (ti) poras'o
Ko prvo 'ajde da se upoznamo .... po sistemu "Ja Tarzan - Ti ??"
odnosno
TI PapaStrumpf - JA DedaXitos
JA u Ban-ovce .... TI na "Treniranje smejalnih mišic"
JA iz Ban-ovaca .... TI iz temata
šlus sa upoznavanjem
..................................... ...........................
vidim da se zanimaš za FaQyou i All-go-Rythm ....
od boga goo-s'tla ne moš' da dobiješ nikaka objašinjenja, a ja ću da ti ispričam priču iz Ban-ovaca ....
prvo pa muško, ime mu je All-go-ritam,
među Ban-ovcama sam upoznao lafa, računalničarskog sexperta, programera u banci, kojemu je društvo dalo nickname All-go-rit-než, a koji mi je razjasnio neke stvari (zadeve)
*kao prvo rekao je, da na našem FIN-forumu vlada pogrešno mišljenje, da je FQ bolji što veći, a što je suprotno od realnosti, jer onaj, koji ima MALI FakYu, nije dobar za jebanje kao onaj koji "ima večjega" (misli na FQ) ....
analogno tome je shampizdekovo krdelo izuzetno dobro za jebanje, jerbo je sastavljeno od velikih guzica (veliki FQ, što možeš lako da proveriš)
Meni je rekao da sam srećan što imam MALI, (FQ: 27) a usto i uske kukove, pa sam totalno neprimeran za te zadeve, suprotno od Šabana (FQ:57), NNimde (50), insidera (52), dalexa (59), owhe (59) i ovih novih sa raznim FIN-brojevima (od 50 pa nadalje je tražena roba)
**rekao je i da toti "ritam for all" se sklanja, pregiba ili kako se već taj klinc zove, kao što sledi
all-go-ritam ............. all-ga-ritamo
all-go-ritaš ...............all-ga-ritate
all-go-rita ................all-ga-ritaYU(o)
BTW .... kako bi mi iz Egejske Makedonije pravilno preveli taj tvoj nik PapaŠtrumpf (?)
.............. moj kum reče da je TatkoČarapan, ali ja njemu ne verujem, jer je celog dana bio pijan (kum, pa takav)
Ajd' laku noć ti želim, a ja imam još neka posla da površim
LP Deda Xitos, suvlasnik na IISEX (Impresa Internazionale Shewitch e Xitos)
PS
neka mi članovi ovog training-servisa oproste što "nisam" napis'o vic, ali ima ih još takih kao ja, koji ovde samo laprdaju i prenose ratnu sekiru sa foruma politikantstva
Strani: 1