Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Plašč nevidnosti iz magičnega v možno

Strani: 1 2 3 4 5

anon-129959 sporočil: 13.643
[#662215] 21.12.09 20:10 · odgovor na: anon-195618 (#661295)
Odgovori   +    0
ejla, Deda, še dobro, dassi mi dal tistega LAŽNIVCA med navednice - sicer sam zelo dobro vesch, dabbibilo tra la la !! :-))

P.S.: tisto o black-sabbath sobotnih nočnih obveznostih sippa purinolija kar dobro pošpiknil na ravino temo ! _ _ _ ;-)))

www.youtube.com/user...end=1&ob=4
anon-195618 sporočil: 1.141
[#662231] 21.12.09 20:39 · odgovor na: purinoli (#661815)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: anon-195618 21.12.2009 20:42

purinoli je napisal(a):

Čuj, dotur, če že daješ gor Twist, daj vsaj original, recimo Chuby Chaker  http://www.youtube.c...WaJ0s0-E1o< /a>  ali pa tole nesmrtno : http://www.youtube.c...re=related< /a>    in ne povprečne YU stvaritve, kjer je bilo veliko boljše muzike. Armijo sem služil s članom Bijelo Dugme in nam je tam spodaj bližje ekvatorja zrihtal en zastonj koncert svojega benda. Žurka, da dol padeš, pa še Šumadink, kot toče, balzam za lačne soldate...

Evo ti muzike, žal je slaba kopija, na mojem traku iz 70 tih je poezija, ampak tudi tole ni slabo : Pink Floyd,  The Dark Side of the Moon :
http://www.youtube.c...LOth-BuCNY< /a>

Čeprav je okus pri umetnosti, puncah, poklicu, hobijih, politiki......stvar intime he he, pa vendar.....
 Auxxxx bre Puri, pa schta sise ufatio za cinika, pa si poč'o da greschisch pri texeta-turi (pardon po tasta-turi) ....
pa nemoj jope da kažeš da "DUTY" zove na raport i potom zbrišeš da "obaviš tvoj DUTY" .... imaj malo milosti do nas "neshvaćenih"

kazhesch i napischesch .... chuby chaker (SLO-angleščina, jebote)
chuby = ne obstaja .... xexexe
chaker = heker (hacker.?), obročasta ovratnica, pasja ovratnica, hrošč (neumna vsporedba za totega pevca)

ali obstaja .... Chubby Checker .... xixixi ....
chubby = overweight, plump , fat, like a chub, short and thick .
chubby = what guys get in the morning, not a real hard on, but BIGGER than normal .... a half erect penis ....(halloooo lecner - slangov(n)istika in Action) ....in the physical state between flacicity and erectility ....
chubby = گل پھولا , کچوري سے گال ل والا  .... ovog puta da ne bude u KITA(j)čini .... xexexe
checker = one of the squares of a checkered pattern; piece used in checkers (board game); one who checks, inspector, examiner
................................................ ................... ........
xexexe .... dugo prepucavanje sa Letz Narr-om (alias bunypo) ostavilo je na meni tragove tih SLO-roftarsko-zagovedanih pi(č)kolovaca, kao i drugih SLO-nacistički nastrojenih gobezdačef tipa prdi-gar(alias KJ), jurijj, jurijjurij, .... pa me "določeni izrazi, kateri se ne ujemajo s textom takoj iztirijo" ....
xexexe ala sem se spe-CIA-liziral tudi za SLO-gogo-be(z)darije .... ito-brez-akcen-tiranja .... a ti si se na mene ljutio, kada sam tvoj "njemački" ispravljao još na početku naših "preliminarnih" upoznavanja (tamo negđe prije dvije(?) godine) .... kajčmo "profeSSionalna" deformacija, pa i cinik je doprineo sa svojim RE-buSSima .... jeb'oga patak ....

aaaa ono "Twister" .... da nije to onija organ (pardon orcan = orkan) Windstorm  koji hara po JuEsEj-u
http://www.youtube.com/watch?v=wKSIdx11DnE
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/ 1a/Dszpics1.jpg

ili mož' da bide tzv. twist-wrist-steering ....
http://jalopnik.com/5258441/get-ready-for-the-fu ture-of-vehicle-steering-1965-style-fords-wrist-tw ist
PS
da ne bo pomote, jzt tut 'mam zelo rad Chubby-jev TWIST
------------------------------------------------ ------------------- ------------
ΧΣΙΤΟΣ, την ορθογραφ&# 943;α των κειμένων, επίσης ανόητο και εσφαλμέν&# 951;
[#662290] 21.12.09 22:39 · odgovor na: anon-129959 (#662215)
Odgovori   +    4

cinq je napisal(a):
ejla, Deda, še dobro, dassi mi dal tistega LAŽNIVCA med navednice - sicer sam zelo dobro vesch, dabbibilo tra la la !! :-))

P.S.: tisto o black-sabbath sobotnih nočnih obveznostih sippa purinolija kar dobro pošpiknil na ravino temo ! _ _ _ ;-)))

http://www.youtube.com/user/polkatulk?blend=1&ob =4

*bemti, kakosamse mog'o zafrknuti, se OP-ravi-čujem za napako .... nasled-njič bom pazu da napischam brez "naved-nič" , a bo praf zate(?) .... bo toti tvoj lažnivec (brez navednic) potem še pasau "med" .... (?)

aaaaa ono pod "PS" = nos broblemos .... acq(u)a bassa-ta da tanto tempo, bre .... umijem ja to i bol(j)e, negose pojavu Tschrt između nama, mora da neschto snuje, paćeda op(l)et nebodigatreba tut da ga skuje ....
a vidim dase pojavu i Pia, k'o neka zla kob , pa k'o ona p(t)ica zloslutnica ne najavljuje nischta dobro .... a neznaš ni KAKO da je/ga poravnavaš (pardon, obravnavaš) k'o žens-kača oli muz-karca (jebiga, sha-mona mije pokvaru tipkofnico, pa stalno nešto 'oće da b-luzi)
PS
A ono , ko je puri mor'o ON DUTY, nijebio Black zabath,  tojebilo deep at night (22:40 h)   noćna smena, jebote
www.youtube.com/watc...bsp;  .... pazi od 2:50 pa nadalje.... život, xexe ...
a oni Heikki L se Chita "Jekil = Džekil og Hydeta" ....
ama ti basch nischta ne capiraš ....
'Ajd sad mrš na spavanje, da ne bide sutra LAŽNIVEC brez "naved-nice".... zar moram ja da se brinem o tebi ili TI o meni, jebote Sv.Palaprško .... a misli i sanje za tomorrow čuvaj ....
------------------------------------------------ ------------------- ---------------------------
[#662958] 22.12.09 12:41 · odgovor na: anon-195618 (#662290)
Odgovori   +    0
(rofl) !

chubby was there ? :-o

purin olii chubby nema terad !! _ _ _ :-)))
[#662972] 22.12.09 12:52 · odgovor na: (#662277)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

recepturo? ali si že zmiksal kakšen obetaven zvarek?

iz modrih tabletk & pa ostalih tovrstnih modrosti svetskih labb. major ? _ _ _ ;-)))

medULLA.preSS.3tuRation ? :-o

(rofl) !
[#662982] 22.12.09 12:56 · odgovor na: (#662690)
Odgovori   +    0

velikidrobizek je napisal(a):

Superca; takoj gasit'. :)
 Xe Xe, purinoli očitno ševe dno študira recepturo za tale imperativ ! _ _ _ :-))))))
anon-213753 sporočil: 383
[#663192] 22.12.09 15:19 · odgovor na: (#663180)
Odgovori   +    0

Če je v labu, je buhnedaj, da je kemično obdelan; če je zunaj, preklinja čez brozgo.

Odgovor na Puri moj, kje si ?
Kje si zdaj
Te res več ne bo nazaj
Kaj ni že to dovolj
Da jaz hočem te še bolj
Jaz hočem te še bolj

http://www.youtube.com/watch?v=Z6FdU7m54RA

;)))

Ladies please! ... Puri has left the building. He has gotten in his car and driven away ... Please take your seats.
[#663224] 22.12.09 15:41 · odgovor na: (#663210)
Odgovori   +    0
Hmm, resnično izkušen moški ve, da raibi OBE roki hkrati samo za eno sopotnico, še dve sta komaj dovolj za eno žensko. ;)
[#663252] 22.12.09 15:57 · odgovor na: (#663226)
Odgovori   +    0

Priznam, da jaz za Purija alias Nolija ne vem, kako pa kaj. Ni ga pa za podcenjevat; človek ima 130 let. ;)))
(Če sem iskrena, ne odkrita, hehe, sem sam z Bobom. ;)

He must be a f***'ing octopus to hold you both tight. :)
kimaraqualls.com/Gar...%20You.jpg
[#663264] 22.12.09 16:05 · odgovor na: (#663235)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

nadvse umesten pomislek. k zadevi bo očitno potreben resnejši pristop. 

timeshare :)
[#663298] 22.12.09 16:26 · odgovor na: (#663289)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

ja. valda se je v 130 letih kaj naučil. mmmmm ni boljšega kot M z izkušnjami.
moram pa priznati, da mi tudi tale kelly ne zgleda kaj dosti mlajši. hm. 

Tule sem . :)
[#663366] 22.12.09 17:19 · odgovor na: (#663277)
Odgovori   +    0

Ne pozabiti, da ima Noli z atomi in molekulami poseben "dogovor".
(A počak'mo raje na njega.;)))

tako je ! _ pa, pustite ćovika da prestudira onu hebenu recepturu već jednom u miru ! _ _ _ ;-)))

www.youtube.com/watc...re=related
anon-196893 sporočil: 113
[#663373] 22.12.09 17:29 · odgovor na: (#663289)
Odgovori   +    2

rava je napisal(a):

ja. valda se je v 130 letih kaj naučil. mmmmm ni boljšega kot M z izkušnjami.
moram pa priznati, da mi tudi tale kelly ne zgleda kaj dosti mlajši. hm. 

Drage dame iz društva EU (još koja godinica pa ćemo opet biti familija, samo mnogo veća)
dozvolite mi da se i ja umešam pre nego što se moj kum "probudi iz letargije" (noćna ptica mora i da se odmori) pa dok njemu ne svane, ja sam kao njegov  kum i anđeo čuvar obavezan da deo dužnosti preuzmem na sebe
Pa eto zato sam spreman i da deo krivice onog (da izvinete na izrazu) he-benog čistunca (Purinolca) preuzmem na sebe i pomognem "s moje dve ruke" da nebi vi dugo čekale, jer vidim da ste postale jako nestrpljive, pa eto nudim pomoć "u dve ruke dve jabuke" i verujte da to nije samohvalisanje nego, kako vi Slovenci to zovete "oprobana navada"
A gospo(dično) Veliko Sitničko mogu i osebno da uverim da nije u pravu kada kaže, da su za držanje ženske osobe potrebne "obe ruke" jer je Njegoš rekao i napisao "a u ruke Mandušića Vuka biće svaka p**ka ubojita" (p**ka = puška, i ne ono što ste vi sprva mislile), izvinjavam se i moje poštovanje lepšem polu
PS
a i onaj Kelli-pussy (nije okto-puss, nego sexi-puss) nema 8(osam) nogo-ruku, nego samo 6(šest), pa bi pre spadao u red insekata sa tolikim brojem nogu (napr bogomoljki = reda mantidae, ili po srpski Archimantis latistyla), a može i obična buba-švaba .... (naravno, ako mu/joj JA ne pomognem obe-ručke)
Ajd' brišem ja dok je vreme (dok se moj kum ne probudi)
sve vas voli
vaš SHEWITCH
[#663527] 22.12.09 21:49 · odgovor na: anon-196893 (#663373)
Odgovori   +    0
pussy 2  purinoli ??

WTF ? :-o
[#663581] 22.12.09 23:25 · odgovor na: anon-129959 (#663527)
Odgovori   +    4

cinq je napisal(a):
pussy 2  purinoli ??

WTF ? :-o

Eeeee, jebiga, pa gde se vucaraš celo popodne i veče ....
i ti, i rava, i Drobižek il Gran-de primo, i oni novi utrpator/ica Kelly (verovatno i on hermafrodit), a puri-nori mor'o da pobegne od vas sile-džijke još sinoć, pa ga vidim da se zabavlja sas tamoneki Zoki-Bee-M-Weji i rešava swecke EU-brom-blee-meee, 'oćeli -nećeli Swrbija UEU i takoto, samo da nemora da pronađe odgovor za ravu .... kukav/ica za umret i on ....
pa za punce, .... pomagaj da bodo malce manj zapeljive, jerbo je Puri stidljiv in prevzet svojim budućim delom na Ki-tajski in "nima cajta" ....
pa ono naj-gore od mojeg kuma, kome sam prepustio KJ (Katju Jebišejk - Prdigarjevo) koji se u nedostatku KJ (pobegnila sa foruma kada je čula da sada potpada pod Shewitcha) obrnuo na ovi (i neki drugi) tem-ati da širi Brastvo i EdinstVO i rek'o da će d'udari po purinoliju zaoto što Puri gubi u vero-dostojnosti svojih izjava, i poč'o da se ponaša (obnaša) k'o oni prdi-gar, tj da i on LAŽE "kao dela na vagi"   u njegovom LAB-u laprdatorskom (skrenuo mi pažnju moj kum, da ga malo "obradim") al' je puri MOJ frend još od ranije, pamiseneda ....
a da JA ne lažem evetigana linak gde puri "udara" k'o oni sin kad je reko ocu.: "il' me ženi, il tamburu kupi, ja u nešto udarati moram.!"  
https://forum.finance.si/?quote&m=662499
https://forum.finance.si/?quote&m=663334
.... ima vagu ki mu ga potegne 120 kila .... pa moš' da se okilavi, jeb'ote .... a i dobra punca moš' da potegne, iteKAKO, nego schta(?), pa sam "v skrbeh" enako kot sem biu za shalamantu, pame dao na "manualni" ignore .... pa još neznam jel "manualno" z levo oli z desno roko, pa me straši, da nije i on zbris'o među levake .... a za Kelli-cu nema brineš, ima 6(šest) ruk(n)u, pa mu ga je lahko, samo trijeba da si ga izbere ....xexexe .... a o onome junaku, što je proklinjao Boga zbog nepravilne raspodele udova, će da napišem "enkrat drugič" ....
PS
nischta ne pischesch, jes' pogledo "robinju"(?) .... sevdalinka, jebote allah .... ne zameni za kara-sevdah (opet imaš pokvarenu maštu, jel'da(?))
------------------------------------------------ ------------------- ------------------
[#663637] 23.12.09 02:17 · odgovor na: (#663614)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: anon-195618 23.12.2009 02:19

rava je napisal(a):

po moje je lab odneslo v luft pri varjenju eliksirja. nč ne bo. jst samo še tebe pecam. 
evo, nekaj lepega .... samo zate :)
----------

Ne ona nima žametnih oči 
in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni
in usta bi se od koral ločila.

Sem videl rože bele in rdeče,
na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče,
kot vonj, ki diha njeno ga telo. 

Njen glas poslušam rad, 
četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem;
ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse,
ki pesem jih slavi lažniva.
----------

mmmm renesančni moški

ej ej ej .... počak malo .... ustavi konje ej(!!!)
kako jaz tote poetske izlive zdaj naj razumem(?)
maaa, da niste vedve ratale tiste z Lezbosa oli QWA(?)
dok Puri okom a vedve že skokom, mater, ama bom gaja že izbezal nazaj na plano ....
Ono, prav .... naj povem po pravici .... tudi jaz sem lezbejka ker ljubim ženske (ženski spol, da smo si na jasnem) in sem še daleč izpod norme, zastavljene od "maxi-drobička" (87 let, jebote) .... ampak imet v soseščini "dvije takije nagajivke" in nič ne nar'dit na totem polju .... eeee nebo šlo ....
Jaz ' mam samo dve roke, cinik tudi dve, kum iz BGD tudi dvije. pa ne vem al bo b'lo dost za vaše viso-kosti(?) ... če Puri nebo pomagal .... nisem si na jasnem ....
edino da vas vzamem na barko, pa jedno utopim v toti zdaj mrzli vodi .... brrrrrr, bre ....
PS
a ste vedve vampirji-ce, pa čakate da mine polnoč da bi pokazale zobe(?)
xexexe drage moje Draculine, nič nebo, grem takoj v posteljo (mačka mi je verjetno mesto že zagrela)
________________________________________________ _____________
ΧΙΤΟΣ, εξορκιστ&# 942;ς, εξολοθρε&# 965;τή 62; των Φαντάσμα&# 964;α από το μυαλό των τρελών
anon-6533 sporočil: 5.777
[#664066] 23.12.09 12:28 · odgovor na: (#663614)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

po moje je lab odneslo v luft pri varjenju eliksirja. nč ne bo. jst samo še tebe pecam. 
evo, nekaj lepega .... samo zate :)
----------

Ne ona nima žametnih oči 
in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni
in usta bi se od koral ločila.

Sem videl rože bele in rdeče,
na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče,
kot vonj, ki diha njeno ga telo. 

Njen glas poslušam rad, 
četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem;
ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse,
ki pesem jih slavi lažniva.
----------

mmmm renesančni moški

Rava, lepo, da si ohranila lepote svoje duše.
Saj pravim, ženske ste božji dar.
:--))
[#664068] 23.12.09 12:29 · odgovor na: (#664039)
Odgovori   +    0

:)))

takih bejb, kakor sva medve z drobižkom se ne da kar tako ohladiti, tralala :P

:)))

Kdo vaju pa hoče ohladiti?. Pravi tipi ogrevajo.
[#664103] 23.12.09 12:59 · odgovor na: (#664090)
Odgovori   +    0

Kar se mene tiče...
http://www.youtube.com/watch?v=jtZjqV0XMZQ

Khm, uf, hmm, hja, ampak "radio" je pa bil zravn. Za stimulacijo v mivki. kje na francoski obali. Mmmm.
[#664104] 23.12.09 12:59 · odgovor na: anon-195618 (#663581)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-129959 23.12.2009 13:07
purinolija optužuješ, da jedal rep između nogama ? :-o

Xe Xe, to pa ni lepo od tebe, da boš vedel ! _ _ _
Xitos je napisal(a):

Eeeee, jebiga, pa gde se vucaraš celo popodne i veče ....
i ti, i rava, i Drobižek il Gran-de primo, i oni novi utrpator/ica Kelly (verovatno i on hermafrodit), a puri-nori mor'o da pobegne od vas sile-džijke još sinoć, pa ga vidim da se zabavlja sas tamoneki Zoki-Bee-M-Weji i rešava swecke EU-brom-blee-meee, 'oćeli -nećeli Swrbija UEU i takoto, samo da nemora da pronađe odgovor za ravu .... kukav/ica za umret i on ....
pa za punce, .... pomagaj da bodo malce manj zapeljive, jerbo je Puri stidljiv in prevzet svojim budućim delom na Ki-tajski in "nima cajta" ....
pa ono naj-gore od mojeg kuma, kome sam prepustio KJ (Katju Jebišejk - Prdigarjevo) koji se u nedostatku KJ (pobegnila sa foruma kada je čula da sada potpada pod Shewitcha) obrnuo na ovi (i neki drugi) tem-ati da širi Brastvo i EdinstVO i rek'o da će d'udari po purinoliju zaoto što Puri gubi u vero-dostojnosti svojih izjava, i poč'o da se ponaša (obnaša) k'o oni prdi-gar, tj da i on LAŽE "kao dela na vagi"   u njegovom LAB-u laprdatorskom (skrenuo mi pažnju moj kum, da ga malo "obradim") al' je puri MOJ frend još od ranije, pamiseneda ....
a da JA ne lažem evetigana linak gde puri "udara" k'o oni sin kad je reko ocu.: "il' me ženi, il tamburu kupi, ja u nešto udarati moram.!"  
https://forum.finance.si/?quote&m=662499
https://forum.finance.si/?quote&m=663334
.... ima vagu ki mu ga potegne 120 kila .... pa moš' da se okilavi, jeb'ote .... a i dobra punca moš' da potegne, iteKAKO, nego schta(?), pa sam "v skrbeh" enako kot sem biu za shalamantu, pame dao na "manualni" ignore .... pa još neznam jel "manualno" z levo oli z desno roko, pa me straši, da nije i on zbris'o među levake .... a za Kelli-cu nema brineš, ima 6(šest) ruk(n)u, pa mu ga je lahko, samo trijeba da si ga izbere ....xexexe .... a o onome junaku, što je proklinjao Boga zbog nepravilne raspodele udova, će da napišem "enkrat drugič" ....
PS
nischta ne pischesch, jes' pogledo "robinju"(?) .... sevdalinka, jebote allah .... ne zameni za kara-sevdah (opet imaš pokvarenu maštu, jel'da(?))
------------------------------------------------ ------------------- ------------------
  P.S.: a sevdalinke ?

ja, ja, sem brav v Alamutu ( Vladimirja Bartola ), kako so te pupe nategovale omamljene hašišarje, ki so nato zaradi njih ratali haššaššini _ _ _ saj je to smisel & pa tajni zadatak sevdalink, nichtwahr ?? :-O
[#664112] 23.12.09 13:05 · odgovor na: (#664096)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

itak ;-)
prlet kaj mimo

;--))
[#664117] 23.12.09 13:09 · odgovor na: (#663614)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

mmmm renesančni moški

ste me klicali?
[#664123] 23.12.09 13:11 · odgovor na: (#663639)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

takih bejb, kakor sva medve z drobižkom se ne da kar tako ohladiti, tralala :P

V soboto zjutraj dve uri na snegu in vetru bi naredilo svoje. :)
[#664126] 23.12.09 13:12 · odgovor na: anon-213753 (#664117)
Odgovori   +    0
purinoli te nima rad ! :-))))))
[#664151] 23.12.09 13:25 · odgovor na: (#664147)
Odgovori   +    0

Tebe pa poznam, o (p)tič, ti, ki se zgodaj vstajaš. ;))

Se ti zdi, da tole zebe ?
http://www.playboy.s...a-waldman/< /a>

A tud takle vozi Deda mraz? Nah, to obdrži za sebe, nam pa dela gušt.
[#664152] 23.12.09 13:25 · odgovor na: (#664137)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

hahahaha ... itak. 
v soboto sem hotela iti za tabo, ampak sem z enim učem poškilila na aktualne podatke o vremenu in se samo obrnila v postelji :))))

Škoda, zamudila si nočno jutranje vijuganje med stoječimi kamioni na vseh treh pasovih vrhniškega klanca. Po recepcu, da skrajno desno obtiči en kamion, drugi se ga loti prehitevati ipo voznem pasu n seveda tudi obtiči, ker so pasovi z desne proti levi vedno slabše zvoženi. Nato se najde še največji junak, ki se loti s kamionom prehitevanja po prehitevalnem pasu, in seveda tudi obtiči. To se ne doživi vsak dan, a kaj ko je videokamera ostala doma.
[#664156] 23.12.09 13:28 · odgovor na: (#664147)
Odgovori   +    0

Tebe pa poznam, o (p)tič, ti, ki se zgodaj vstajaš. ;))

Se ti zdi, da tole zebe ?
http://www.playboy.s...a-waldman/< /a>

Ne, so jo greli asistenti s kaloriferji in pripravljeno odejco. :)
[#664186] 23.12.09 13:46 · odgovor na: (#664172)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-213753 23.12.2009 13:49

To ni scena za žensko; to je za  kokoš.

Vic:
Gre kokoš po avtocesti in mimo prihumi tovornjak. Jo tako obrne, da ji sfrči del perja in komaj k sebi pride od vrtinca, potem pa navdušeno reče "Uh, že dolgo ni bilo tako dobrega petelina." ;)

Haha, danes sem v mailu ene luštne strokovne direktorice dobil tudi pripombo: "... So mi dekleta povedala, da si v soboto ves dan vztrajal v metežu … " :))

Jaz pa, očitno neuspešno, poskušam delovati neopaženo in inkognito. :/
[#664212] 23.12.09 13:58 · odgovor na: (#664200)
Odgovori   +    0

Tega ti pa ne morem verjeti; ker to ni v tvoji naravi. Sam posebne scene hočeš imeti. ;)

blogs.voices.com/vox...n-head.jpg
[#664232] 23.12.09 14:10 · odgovor na: (#664228)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-213753 23.12.2009 14:13

Igral'c si, veš. :)
http://www.abcmail.us/hsmar/files/Scena.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Clarence_Johnson
http://www.wvi.com/~sr71webmaster/kelly1.htm

Strani: 1 2 3 4 5