Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: Bi podpisali?
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 18.121
Saj razumem, ampak to vseeno ne spremeni dejstva, da mi gre
vsakršno subvencioniranje na živce ;-)
Nisem pa strokovnjak za energetiko; kolikor pa sem o teh vetrnicah zasledil v naših medijih, pa je zadaj močan (španski?) lobi, kar očitno pomeni, da so provizije že konkretizirane ;-)
Če pa je že govora o "obnovljivih" virih, pa so mi recimo veliko bolj (tudi okolju) prijazni sončni kolektorji.
Vem pa ne, kaj je bolj rentabilno in manj nesmiselno.
Nisem pa strokovnjak za energetiko; kolikor pa sem o teh vetrnicah zasledil v naših medijih, pa je zadaj močan (španski?) lobi, kar očitno pomeni, da so provizije že konkretizirane ;-)
Če pa je že govora o "obnovljivih" virih, pa so mi recimo veliko bolj (tudi okolju) prijazni sončni kolektorji.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 60160
Strani: 1
sporočil: 17.846
0902ISXdX je napisal(a):
Saj razumem, ampak to vseeno ne spremeni dejstva, da mi gre vsakršno subvencioniranje na živce ;-)
Iz vsake druge besede izhaja fovšija. Pa tako veliko je tukaj na tem forumu za prebrat o spodbujanju zasebne inicijative, itn.. Bleferji..
Strani: 1