Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek V Celju z brezplačnim internetom
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#59721] 15.03.07 12:59 · odgovor na: (# 59717)
x0 je napisal(a):
Ne vem, ampak zakonodaja obstaja. Verjetno ti ne ves zanjo :) Ne da se mi iskati, glede tistega predloga uredbe o prepovedi anonimnih emailov pa poglej v arhiv financ.
Konceptualno mi je cisto vseeno, kaj si izmislijo, dokler to ne dela direktne skode (recimo ta zadnji predlog o prepovedi emailov je tak tipicno birokratski idiotizem), a vedno dobim alergijo ob nekonstitetnosti dejanskega stanja z zakonodajo. Zato ker je potem verjetno zakonodaja tam samo da ima nekdo moznost arbitrarno tepsti nekoga, ki se mu zameri...
v skoraj vsakem bloku (da ne govorim o poslovnih stavbah) imas odprte dostope, zato sploh ni problem biti incognito. logira se pa ip od nic hudega slutecega uporabnika. zato je logiranje dandanes brezveze.
voljatel he potem izenacen z uporabnikom z odprtim dostopom. dokler kaksno birikratsko tele ne prepove odprtih dostopov ;)
Neposredni odgovori na sporočilo št. 59721
Strani: 1
[#59722] 15.03.07 13:02 · odgovor na: (# 59721)
gregor666 je napisal(a):
v skoraj vsakem bloku (da ne govorim o poslovnih stavbah) imas odprte dostope, zato sploh ni problem biti incognito. logira se pa ip od nic hudega slutecega uporabnika. zato je logiranje dandanes brezveze.
voljatel he potem izenacen z uporabnikom z odprtim dostopom. dokler kaksno birikratsko tele ne prepove odprtih dostopov ;)
poleg tega imas na ministrstvu za gospodarstvo razpis za financiranje wireless dostopnih tock na redko poseljenih obmocjih, torej drzava to vzpodbuja.
[#59723] 15.03.07 13:03 · odgovor na: (# 59721)
gregor666 je napisal(a):Strinjam se z vsem kar si rekel, imet odprt dostop se mi zdi lahkomiselno, tisto o brezveznem logiranju postaja vedno bolj dejstvo, zato sem se tudi oglasil...
Catch je, da evrobirokrati ne glede na vse to, plovejo cist v eno drugo smer v svojem paralelnem vesolju.
Strani: 1