Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Borut Pahor bo predlagal arbitražo o meji s Hrvaško
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#57756] 09.03.07 21:33 · odgovor na: (# 57489)
Tušmobil.Dobro. S tem se strinjam. Ampak, ali ni velika razlika v tehnologiji, ki jo danes ponujata Tušmobil in T-2? Ali so zadeve sploh primerljive? Ali je sploh možno, da Tušmobil nekoč A) tehnološko in B) poslovno: doseže "nivo" poslovanja, ki ga bo imel T-2?
To vidiš stari moje je za mene prava zdrava alternativa državnemu Telekomu in cerkvenemu T2. Temu operaterju dam jaz svoj glas.
P.S.: da so lastniki klerikalno usmerjeni, me ne moti - tudi Bank Austria ni slaba banka.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 57756
Strani: 1
[#57798] 10.03.07 11:11 · odgovor na: (# 57756)
benbenben je napisal(a):
Dobro. S tem se strinjam. Ampak, ali ni velika razlika v tehnologiji, ki jo danes ponujata Tušmobil in T-2? Ali so zadeve sploh primerljive? Ali je sploh možno, da Tušmobil nekoč A) tehnološko in B) poslovno: doseže "nivo" poslovanja, ki ga bo imel T-2?
P.S.: da so lastniki klerikalno usmerjeni, me ne moti - tudi Bank Austria ni slaba banka.
Glede tehnologije je pravilo, da vsakdo, ki ni popolnoma nor vgradi najnovejšo tehnologijo. Samo na ta način je možno konkurirati obstoječemu operaterju, ki ima že zgrajeno mrežo in uporabnike. Obstoječi operater je torej v prednosti z omrežjem in naročniki, zastarela tehnologija pa mu predstavlja coklo ker mora skrbeti za naročnike.
Glede kadra je samo vprašanje sposobnosti vodenja in izbora. Več ali manj kadri izvirajo iz istih naslovov. Tudi T2 in Tušmobil nista izjema.
Zares nova gravitacijska točka je pri izstrelitvi bojevnikov iz obstoječe gravitacijske točke za seboj osvetlila očem prikrito komunikacijsko orbito z na videz nezdružljive opcijo.
Shamanu je težko pripisati breztežnostno stanje.
Strani: 1