Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Medijski inšpektor je Petra Frankla za ušesa
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 27.995
[Glavni forum]
Tema: Re: Medijski inšpektor je Petra Frankla za ušesa
[#56678] 07.03.07 14:16 · odgovor na: (# 56671)
[#56678] 07.03.07 14:16 · odgovor na: (# 56671)
1010Naber je napisal(a):
Nisem vedel, da je to odprt forum. Nikoli nisem bral pogojev, enostavno sem se prijavil. Tole je hvalevredno. Na teh straneh je kakšno leto nazaj potekala živahna diskusija o liberalizmu, neoliberalizmu, libertarstvu in kaj jaz vem še o čemu. Sam bi se glede določenih vprašanj takoj označil za libertalca, vem pa,da bi me oni drugi libertalci takoj potokli.
lej, tvoja izjava glede libertaLcev, kdorkoli ze to so, stara kaksno uro, je tole:
"Z vami, libertalci, z Mićom na vrhu krdela, se mi res ne da prerekati. Za vas velja samo ena resnica, govoričite in nakladate kar vam vsak hip pade na um, brez odgovornosti do drugih, v življenju pa ne naredite nič. Zgube."
ce sebe prepoznas v opisu, ki si ga podal, je to tvoja stvar. pravzaprav ne bi bilo nenavadno, ce bi se, vsaj glede tistega o samo eni resnici, govoricenju in nakladanju. glede tega, kaj si ali nisi dosegel in ali si ali nisi luzer, pa se tezko izrecem, ker te pac ne poznam; tako kot ti verjetno ne poznas podrobno vseh ljudi, ki jih stlacis v vreco "libertaLci" - pa ti to pac ni ovira.