Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Medijski inšpektor je Petra Frankla za ušesa

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-93996 sporočil: 1
Ko prebiram komentarje, me postane resnično strah, da bomo Slovenci počasi a zanesljivo utonili v tujejezičnih vodah. Pa ne zaradi tega, ker bi nas potujčili drugi, temveč zaradi lastne arogance in brezbrižnega odnosa do maternega jezika. Če nimamo toliko zavesti, da bi sami skrbeli za svoj jezik, pač moramo imeti institucije, ki to počnejo. Nina

Neposredni odgovori na sporočilo št. 56598

Strani: 1

prerok sporočil: 3.248

operasng je napisal(a):
Ko prebiram komentarje, me postane resnično strah, da bomo Slovenci počasi a zanesljivo utonili v tujejezičnih vodah. Pa ne zaradi tega, ker bi nas potujčili drugi, temveč zaradi lastne arogance in brezbrižnega odnosa do maternega jezika. Če nimamo toliko zavesti, da bi sami skrbeli za svoj jezik, pač moramo imeti institucije, ki to počnejo. Nina

Če nisem toliko sposoben, da bi si sam opral perilo, potem moram pač imeti mamo, da mi to naredi?
Če nisem toliko sposoben, da bi sam odločal o tem kaj želim storiti s svojim življenjem, potem pač moramo imeti institucije, ki to počnejo namesto mene? Evo Nina, jaz se javim za tistega, ki bo odločal o tvojem življenju.

Strani: 1