Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Saga o guvernerju: Maske in kandidati pa kar padajo
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#52904] 22.02.07 23:53 · odgovor na: (# 52893)
glasniksrc je napisal(a):Me je prav zanimalo, katero oznako boste domobrančki&Co. našli za dr. Ribnikarja.
še en zvesti partijec dr. Ribnikar
Strokovnost...ne bi šlo...
"Zvesti partijec"?...ne bo šlo...ni bil v partiji...
Poskušaj še kaj drugega...
Neposredni odgovori na sporočilo št. 52904
Strani: 1
[#52953] 23.02.07 08:09 · odgovor na: (# 52904)
XNOVA4 je napisal(a):
Me je prav zanimalo, katero oznako boste domobrančki&Co. našli za dr. Ribnikarja.
kot je nekako rekel Grims, pa sluga Jelinčič .. "v demokratični državi se imamo pravico odločiti po svoji vesti.. tudi če je kandidat strokoven, mi pač smatramo, da ni primeren "... Pa da počiš od smeha.. In kje so zdaj njihove obljube, da se ne bodo posluževali "svinjarij" prejšnje vlade ?? To naj prodajajo komu drugemu..
p.s.: ostane samo še - da ni demokrat :-)
[#53051] 23.02.07 10:35 · odgovor na: (# 52904)
XNOVA4 je napisal(a):
Me je prav zanimalo, katero oznako boste domobrančki&Co. našli za dr. Ribnikarja.
ha,ha, tale z domobrančki ti je res dobra, zame pa so domobrančki vsi tisti bivši in zdajšnji partijci,ki se hudo trudijo, da bi si trajno ohranili pozicije tekovine revolucije,ha,ha,...
no če dr. Ribnikar res ni bil v partiji, je pa bil dolgoletni partijski lakaj, kar so itak morali biti vsi profesorji na univerzi, saj če to ne bi bil, ne bi zasedal visokih položajev in ga Drnovšek itak ne bi predlagal za guvernerja............
kar se mene tiče pa je tudi Grims zvesti partijec Janši kot preostali SDS člani, skratka zdaj je pač SDS=LDS po Janševi najbolj priljubljeni paroli:
"Saj je tako delal tudi Rop"
Strani: 1