Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-87805 sporočil: 1.008

x0 je napisal(a):

A to je tista oddaja kjer so zadnjic meli neko veverico ki je lokala vino iz kozarca, otroci so pa vmes nekaj zapeli? Mislim da sem na kratko videl nekaj takega, in sem takoj uvrstil pod kategorijo tiste oddaje z natalijo verboten. A to je potem novo?

Seveda, novo. 10x slabše od Natalije. Jernej Kuntner se spakuje pa še en tip ki bi ga radi naredili totalno debilnega, to je tisti, ki odšteva (ne kapiram kaj odšteva) Grozljivo! Žal mi je Ljerke Belak, ki je sicer zelo dobra igralka in jo cenim, ni mi pa jasno kakšna je njena vloga.
Groza od groze! Za to dajemo denar in poleg tega poneumljajo še družine, ki so se prijavile, v kolikor že niso same po sebi neumne, da se sploh prijavijo.
Nisem pa uspela še zaslediti, kdo je avtor Ringelšpila.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 50197

Strani: 1

blink sporočil: 3.523

maksimiljana je napisal(a):

Seveda, novo. 10x slabše od Natalije. Jernej Kuntner se spakuje pa še en tip ki bi ga radi naredili totalno debilnega, to je tisti, ki odšteva (ne kapiram kaj odšteva) Grozljivo! Žal mi je Ljerke Belak, ki je sicer zelo dobra igralka in jo cenim, ni mi pa jasno kakšna je njena vloga.
Groza od groze! Za to dajemo denar in poleg tega poneumljajo še družine, ki so se prijavile, v kolikor že niso same po sebi neumne, da se sploh prijavijo.
Nisem pa uspela še zaslediti, kdo je avtor Ringelšpila.

Ta Ljerka Belak mi povsod kjer igra vedno izgleda kot najbolj opravljiva soseda na vasi, tako da domnevam da je tudi privat dokaj podobna. Take ženske so meni že po defaultu za bruhat. Oddaja VRTILJAK je pa groza of groze.

Strani: 1