Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Kobilice v mencingerjanski NLB?

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

lukav sporočil: 5.625
[Glavni forum] Tema: Re: Kobilice v mencingerjanski NLB?
[#313282] 10.09.08 10:05 · odgovor na: alfa55 (#313267)
Odgovori   +    0

alfa55 je napisal(a):
NLB je pomembna postojanka starih udbo-mafijskih struktur . Branili jo bodo z vsemi sredstvi, kakršne tudi sicer uporabljajo v specialni vojni zoper sovražnika.

P.S.: če kdo ne ve kaj je to specialna vojna, naj se te predvolilne dni ozre malo okrog sebe, gleda TV, posluša radio in bere časopise. To je to...

Ko ljudje ne vedo več kaj je res in kaj ni res, ko nimajo več prave oporne točke in so že totalno zmedeni, takrat je specialna vojna dosegla svoj učinek.
aha, zato Bajuk in Janša nočeta prodati večinskega deleža KBC, ker je verjetno tudi KBC samo del udbomafijskih struktur?

Vse je zarota!!

Neposredni odgovori na sporočilo št. 313282

Strani: 1

salto sporočil: 3.563
[Glavni forum] Tema: Re: Kobilice v mencingerjanski NLB?
[#313493] 10.09.08 13:10 · odgovor na: lukav (#313282)
Odgovori   +    1
V eni normalni državi bi bilo jasno, da je to PPD.
Ker pa Slovenija ni normalna država, ampak krut boj za družbeno lastnino iz strani večih lobijev ( ki pa več ali manj spadajo pod UDBO) - potem se dogaja, da so pri nas norci, nesposobneži in lenuhi SVETE KRAVE - medtem ko se tiste redke posameznike, ki si še upajo razmišljati drugače kot čreda norih krav, označi za osebke z PPD.

To, da JJ in AB nočeta prodati NLB na razpisu, je samo znak, da sta tudi oba omenjena zgolj LEVIČARJA.

Če bi bila Slovenija normalna bi imela urejeno kapitalistično državo in tudi v parlamentu klasične liberalce in desničarje. Tako pa imamo samo levičarje. Eni so bolj anarhistični, drugi bolj nacionalistični, tretji pa populistični.

Če človek, ki dela v varnonostno obveščevalni, ali v mafiji začne doživljati svet kot zaroto - je to za povprečkota zgolj PPD - za dobrega psihiatra pa je to realnost in ne motnja. Tako tudi v gornjem primeru. Treba je razločevati osebo v okolju. In če je okolje množično skorumpirano in zblojeno ( socializem), potem ene oseba, ki te zlorabe pozna in nanje opozarja še nima PPD, prej jo ima večina ostalih osebkov ( ki se bojijo Slovenijo pustiti v kapitalizem).
anon-74826 sporočil: 1.680
[Glavni forum] Tema: Re: Kobilice v mencingerjanski NLB?
[#314179] 11.09.08 09:19 · odgovor na: lukav (#313282)
Odgovori   +    0

lukav je napisal(a):

aha, zato Bajuk in Janša nočeta prodati večinskega deleža KBC, ker je verjetno tudi KBC samo del udbomafijskih struktur?

Vse je zarota!!
 
Lukav - za tako presojo je potrebno poznati razmere. Alfa55 je v povedi, ki si jo odebelil, zapisala dejstvo sicer malce grobo, vendar ni prav daleč od resnice!

Strani: 1