Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Preiskovalno: Ribičev milijon inženirjem, prijateljem z jadranja?
Strani: 1
sporočil: 6.548
Hmmmm, zanimivo pisanje.
No, sedaj mi pa ne gre v račun, kako to, da se je tega Južno, ki bi naj služil z DARS-om omenjalo, da je v sporu z državo zaradi prenizke cene goriva ?
Ali so mu premalo milijonov zaslužka pri gorivu kompenzirali pri DARS-u ?
Nedolgo nazaj je nek medij objavil, da bi naj bil ta Južna bolj naklonjem desni vladi.
Sedaj pa beremo neke povezave z Golobom.
No, sedaj mi pa ne gre v račun, kako to, da se je tega Južno, ki bi naj služil z DARS-om omenjalo, da je v sporu z državo zaradi prenizke cene goriva ?
Ali so mu premalo milijonov zaslužka pri gorivu kompenzirali pri DARS-u ?
Nedolgo nazaj je nek medij objavil, da bi naj bil ta Južna bolj naklonjem desni vladi.
Sedaj pa beremo neke povezave z Golobom.
sporočil: 73
Čimprej ustanovit SKOK in preiskat kot je treba. Ker če bodo take
zadeve preiskovali obstoječi organi se ne bo zgodilo nič kot že
tolikokrat, saj so ti razni Golobi in Ribiči "imuni" na take
preiskave oz. epiloge zgodb.
sporočil: 6.548
[Noni]Ti se tudi hecaš, koliko berem.
Čimprej ustanovit SKOK in preiskat kot je treba. Ker če bodo take zadeve preiskovali obstoječi organi se ne bo zgodilo nič kot že tolikokrat, saj so ti razni Golobi in Ribiči "imuni" na take preiskave oz. epiloge zgodb.
Najbolj enostavno je ustanoviti SKOK.
V enem dopoldnevu.
Daš na voljo nekaj pisarn, prenosnikov, fikusov, avtomatov za kavo, še kakšno tajnico in imaš SKOK.
Glede na realno stanje me zanima, kje bodo dobili kader za ta toliko opevani SKOK ?
sporočil: 73
[]Jaz to gledam kot obnovo/gradnjo hiše - včasih se bolj splača novo graditi kot staro obnavljati. Za kader se ni bati, če bo dobro plačan in bo imel pogoje dela oz. pooblastila da res lahko kaj naredi.
> [Noni]
> Čimprej ustanovit SKOK in preiskat kot je treba. Ker če bodo take zadeve preiskovali obstoječi organi se ne bo zgodilo nič kot že tolikokrat, saj so ti razni Golobi in Ribiči "imuni" na take preiskave oz. epiloge zgodb.
Ti se tudi hecaš, koliko berem.
Najbolj enostavno je ustanoviti SKOK.
V enem dopoldnevu.
Daš na voljo nekaj pisarn, prenosnikov, fikusov, avtomatov za kavo, še kakšno tajnico in imaš SKOK.
Glede na realno stanje me zanima, kje bodo dobili kader za ta toliko opevani SKOK ?
sporočil: 309
Nimamo že NPU, spcializirano tožilstvo ipd... Ne vem kako bo peti
organ za isto delo naredil tisto, kar svi ostali zdaj ne morejo?
sporočil: 35
A Župana Moravč pa so zaprli zaradi suma korupcije s kompenzacijo
ene lesene kuhinje in tlakovcev na dvorišču?
sporočil: 7.941
Govoriš o jabolkih in hruškah. Kakor je opisano v tekstu je zadeva
zakonsko čista kar se tiče korupcije pri DARS-u( nobena fizična
oseba ni obtožena da bi se osebno okoristila z izgradnjo upravne
stavbe), pri aktualnemu županu Moravč je bilo pa dokazano, da se je
vsaj posredno okoristil.
Odkriva pa ta primer DARS-ove upravne stavbe neko drugo tradicionalno napako pri izgradnji javne infrastrukture, prenizko ocenjene stroške izvedbe projekta. Ta DARS-ov projekt je samo zadnji takšen v zelo dolgi vrsti projektov finančno ocenjenih na tako zgrešen način.
Odkriva pa ta primer DARS-ove upravne stavbe neko drugo tradicionalno napako pri izgradnji javne infrastrukture, prenizko ocenjene stroške izvedbe projekta. Ta DARS-ov projekt je samo zadnji takšen v zelo dolgi vrsti projektov finančno ocenjenih na tako zgrešen način.
Strani: 1