Strani: 1

OgnjenAnto sporočil: 380
[#3057523] 14:18
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: OgnjenAnto 27.02.2025 14:19
Jaz ne razumem teh EU neumnosti, ko se Ukrajino čez vse mere in na vso silo tišči v polno EU članstvo in še bolj v NATO iz danes na jutri.
S tem, da za slednje že vemo, da se Vlado iz Kremlja s tem ne strinja in nekateri ne razumejo, da Vlado ima bombice z megatonsko močjo, mi jih pa nimamo.

Na drugi strani pa nekatere države pa že desetletje čakajo na EU članstvo in delajo reforme, pa nič.
Te neumnosti je treba porezat.
leben1 sporočil: 175
[#3057526] 14:35
Odgovori   +    3
Nobenega članstva ne v eni ne v drugi obliki, dokjler ni konec vojen in potem ne izpolni pogojrev kot recimo vse bivše Yu republike. Pomeni dokler ne odpravijo današnje korupcije, ne sprejmejo demokratičnih norm, ne omogočijo enakopravnosti manjšin, njihovih jezikov, zaščite njihove kulture in vere. Skratka, nikoli.
GV-1113 sporočil: 1.040
[#3057534] 15:11
Odgovori   +    1
Zakaj pa bi se pridružili EU, kar ZDA naj se... če so jim že dali svojo rudno bogastvo.

Zakaj pa bi morala EU iz strukturnih fondov obnavljati Ukrajino, medtem ko bi Američani samo ropali naravna bogastva?
najobj sporočil: 32.487
[#3057540] 16:01 · odgovor na: OgnjenAnto (#3057523)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 27.02.2025 16:07
[OgnjenAnto]
Jaz ne razumem teh EU neumnosti, ko se Ukrajino čez vse mere in na vso silo tišči v polno EU članstvo in še bolj v NATO iz danes na jutri.
S tem, da za slednje že vemo, da se Vlado iz Kremlja s tem ne strinja in nekateri ne razumejo, da Vlado ima bombice z megatonsko močjo, mi jih pa nimamo.

Na drugi strani pa nekatere države pa že desetletje čakajo na EU članstvo in delajo reforme, pa nič.
Te neumnosti je treba porezat.
... OK, ampak kolikor je meni znano, Vlado iz Kremlja nikoli ni bil proti članstvu Ukrajine v EU, sploh pa nima nič proti članstvu v EU po končani izsiljeni vojni, ko se bo najprej obnova in kasneje - Američani so si že in si še bodo vzeli svoje - še dolga leta vzdrževanje zahodne Ukrajine financiralo - Rusiji priključeno vzhodno Ukrajino bodo obnovili Rusi - iz žepov davkoplačevalcev EU ...
OgnjenAnto sporočil: 380
[#3057541] 16:26 · odgovor na: najobj (#3057540)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: OgnjenAnto 27.02.2025 16:29
[najobj]
> [OgnjenAnto]
> Jaz ne razumem teh EU neumnosti, ko se Ukrajino čez vse mere in na vso silo tišči v polno EU članstvo in še bolj v NATO iz danes na jutri.
> S tem, da za slednje že vemo, da se Vlado iz Kremlja s tem ne strinja in nekateri ne razumejo, da Vlado ima bombice z megatonsko močjo, mi jih pa nimamo.
>
> Na drugi strani pa nekatere države pa že desetletje čakajo na EU članstvo in delajo reforme, pa nič.
> Te neumnosti je treba porezat.

... OK, ampak kolikor je meni znano, Vlado iz Kremlja nikoli ni bil proti članstvu Ukrajine v EU, sploh pa nima nič proti članstvu v EU po končani izsiljeni vojni, ko se bo najprej obnova in kasneje - Američani so si že in si še bodo vzeli svoje - še dolga leta vzdrževanje zahodne Ukrajine financiralo - Rusiji priključeno vzhodno Ukrajino bodo obnovili Rusi - iz žepov davkoplačevalcev EU ...
Prvič, Ukrajina še desetletje ne bo zrela za polno EU članstvo. To a se Vlado iz Kremlja strinja ali ne, ni pomembno.
Drugo, cela agenda je še vedno tiščat Ukrajino v NATO. S tem se Vlado iz Kremlja ne strinja in ima bombice merjene v MT na voljo.
Tretje, komu je cilj vojna v nedogled v Ukrajini?

Ne, Rusija ni še bankrotirala in tudi ne bo bankrotirala še dolga leta. Če kdo misli, da lahko nadaljuje vojno v nedogled, bo kratko potegnil.
Vladotu iz Kremlja je vseeno za njegov kanon futer, Ukrajincev bo pa kmalu zmanjkalo. V čemu je torej smisel 2 milijona mrtvih in nadaljevati s še dodatnimi milijoni mrtvih? Kaj je naš (EU) end game? Konec Rusije? Prej bo konec EU. Sta to preiskusila tako Napoleon, kot Avstrijski Malar.
najobj sporočil: 32.487
[#3057550] 19:14 · odgovor na: OgnjenAnto (#3057541)
Odgovori   +    0
[OgnjenAnto]
> [najobj]
> > [OgnjenAnto]
> > Jaz ne razumem teh EU neumnosti, ko se Ukrajino čez vse mere in na vso silo tišči v polno EU članstvo in še bolj v NATO iz danes na jutri.
> > S tem, da za slednje že vemo, da se Vlado iz Kremlja s tem ne strinja in nekateri ne razumejo, da Vlado ima bombice z megatonsko močjo, mi jih pa nimamo.
> >
> > Na drugi strani pa nekatere države pa že desetletje čakajo na EU članstvo in delajo reforme, pa nič.
> > Te neumnosti je treba porezat.
> ... OK, ampak kolikor je meni znano, Vlado iz Kremlja nikoli ni bil proti članstvu Ukrajine v EU, sploh pa nima nič proti članstvu v EU po končani izsiljeni vojni, ko se bo najprej obnova in kasneje - Američani so si že in si še bodo vzeli svoje - še dolga leta vzdrževanje zahodne Ukrajine financiralo - Rusiji priključeno vzhodno Ukrajino bodo obnovili Rusi - iz žepov davkoplačevalcev EU ...
Prvič, Ukrajina še desetletje ne bo zrela za polno EU članstvo. To a se Vlado iz Kremlja strinja ali ne, ni pomembno.
Drugo, cela agenda je še vedno tiščat Ukrajino v NATO. S tem se Vlado iz Kremlja ne strinja in ima bombice merjene v MT na voljo.
Tretje, komu je cilj vojna v nedogled v Ukrajini?

Ne, Rusija ni še bankrotirala in tudi ne bo bankrotirala še dolga leta. Če kdo misli, da lahko nadaljuje vojno v nedogled, bo kratko potegnil.
Vladotu iz Kremlja je vseeno za njegov kanon futer, Ukrajincev bo pa kmalu zmanjkalo. V čemu je torej smisel 2 milijona mrtvih in nadaljevati s še dodatnimi milijoni mrtvih? Kaj je naš (EU) end game? Konec Rusije? Prej bo konec EU. Sta to preiskusila tako Napoleon, kot Avstrijski Malar.
... ja, nekaj podobnega na totem forumu trobim že tri leta, bolj jasno kot Trump www.youtube.com/watc...cOkJbWIUic pa se tega ne da povedat ...

Strani: 1