Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 32.470
Zadnja sprememba: najobj 04.12.2024 20:10
[odvisnik]
Rabili mogoče res ne, ampak glih na travnikih pa ne gre prirejat atletskih tekem.
In teh 120miljonov za Lj ne bi smel bit prevelik zalogaj.
... OK, to old.delo.si/novice/l...u-dni.html meni glih ne zgleda kot travnik ...

P.S.: ker sem športni navdušenec, me tudi atletika zanima in se veselim slovenskih uspehov, ampak glede na kvaliteto slovenske atletike v 33 letih samostojne Slovenije - niti v Jugi slovenska atletika ni bila nič boljša - in glede na finančni vložek - atletika ni milijardni posel kot fuzbal - v svetovni(!) atletiki nasploh, se bo 120-milijonska investicija v atletski center v Šiški povrnila približno v tisoč letih, če seveda zaradi dragega vzdrževanja tako megalomanskega atletskega stadiona - če bo sploh kdaj dokončan - projekt ne bo crknil v letu ali dveh ... aja, in da ne pozabim, razen parkrat na leto ob nastopu reprezentance vedno prazen fuzbalski stadion in enako prazna dvorana v Stožicah sta z vidika ekonomije - župan najlepšega mesta na svetu je najbolj znan po svoji "ekonomiji" - vrhunski dosežek racionalnosti v primerjavi z omenjenim atletskim centrom v Šiški ...