Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

odvisnik sporočil: 1.754
Rabili mogoče res ne, ampak glih na travnikih pa ne gre prirejat atletskih tekem.
In teh 120miljonov za Lj ne bi smel bit prevelik zalogaj.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3052660

Strani: 1

najobj sporočil: 32.461
Zadnja sprememba: najobj 04.12.2024 20:10
[odvisnik]
Rabili mogoče res ne, ampak glih na travnikih pa ne gre prirejat atletskih tekem.
In teh 120miljonov za Lj ne bi smel bit prevelik zalogaj.
... OK, to old.delo.si/novice/l...u-dni.html meni glih ne zgleda kot travnik ...

P.S.: ker sem športni navdušenec, me tudi atletika zanima in se veselim slovenskih uspehov, ampak glede na kvaliteto slovenske atletike v 33 letih samostojne Slovenije - niti v Jugi slovenska atletika ni bila nič boljša - in glede na finančni vložek - atletika ni milijardni posel kot fuzbal - v svetovni(!) atletiki nasploh, se bo 120-milijonska investicija v atletski center v Šiški povrnila približno v tisoč letih, če seveda zaradi dragega vzdrževanja tako megalomanskega atletskega stadiona - če bo sploh kdaj dokončan - projekt ne bo crknil v letu ali dveh ... aja, in da ne pozabim, razen parkrat na leto ob nastopu reprezentance vedno prazen fuzbalski stadion in enako prazna dvorana v Stožicah sta z vidika ekonomije - župan najlepšega mesta na svetu je najbolj znan po svoji "ekonomiji" - vrhunski dosežek racionalnosti v primerjavi z omenjenim atletskim centrom v Šiški ...

Strani: 1