Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Usodni torek: demokracija ali fašizem?

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

semso4 sporočil: 1
Članek me spominja na na situacijo predvolilnega boja v Sloveniji od leta 2014. Umetno se ustvarja neki strah pred Trumpom podobno kot je v Sloveniji pred Janezom Janšo. V praksi pa se je pokazalo,da je situacija povsem drugačna. Vladavina Donalda Trumpa in Janeza Janše, so pokazale napredek v ekonomskem,obrambnem in socialnem smislu. Fašiti po navadi se po šahovsko brane z napadom,da je nekdo drug (njihov nasprotnik) fašist. Osebno upam in verjamem,da to pretvezo vidijo ameriški volivci in da bodo tudi Sloveci spregledali pri naslednjih volitvah,kadar pač bodo.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3050761

Strani: 1

odvisnik sporočil: 1.657
[Glavni forum] Tema: Usodni torek: demokracija ali fašizem?
[#3050762] 02.11.24 07:18 · odgovor na: semso4 (#3050761)
Odgovori   +    1
Ti pa si potrpežljiv, več kot desetletje čemiš v kotu in si tiho, sedaj pa tole.

Mogoče rabiš še deset let za širšo perspektivo.
A po moje se ta bolje razvija zunaj glave kot pa v njej :).
odvisnik sporočil: 1.657
[Glavni forum] Tema: Usodni torek: demokracija ali fašizem?
[#3050763] 02.11.24 07:19 · odgovor na: semso4 (#3050761)
Odgovori   +    3
[semso4]
Članek me spominja na na situacijo predvolilnega boja v Sloveniji od leta 2014. Umetno se ustvarja neki strah pred Trumpom podobno kot je v Sloveniji pred Janezom Janšo. V praksi pa se je pokazalo,da je situacija povsem drugačna. Vladavina Donalda Trumpa in Janeza Janše, so pokazale napredek v ekonomskem,obrambnem in socialnem smislu. Fašiti po navadi se po šahovsko brane z napadom,da je nekdo drug (njihov nasprotnik) fašist. Osebno upam in verjamem,da to pretvezo vidijo ameriški volivci in da bodo tudi Sloveci spregledali pri naslednjih volitvah,kadar pač bodo.

Strani: 1