Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Cena denarja ne more rešiti evropskih podjetij
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#3050029] 18.10.24 16:40 · odgovor na: (# 3050027)
P.s.: Ti in še mnogi Slovenci ne vedo o "Italijanizaciji" skoraj nič. Moji starši, sorodniki in naši predniki pa so to živeli.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 3050029
Strani: 1
[#3050136] 20.10.24 13:55 · odgovor na: (# 3050029)
[Bogomir1]... OK, sicer ni glih najbolj jasno, če si mi hotel povedat, da se italijanizacija dobesedno prepovedanih Slovencev in ukrajinizcija dobesedno prepovedanih Rusov razlikujeta zato, ker je po številu ukrajinskih Rusov res za kakšnih 8 milijonov več kot takrat italijanskih Slovencev, ampak ker noben ni tako slep kot tisti, ki noče videt in noben tako gluh kot tisti, ki noče slišat, se s tabo o vojni v nekdanji (= nikoli več ne bo v tistih mejah) sovjetski republiki Ukrajini ne bom trudil z več kot natančno dokumentiranimi dejstvi www.youtube.com/watc...e49860510f švicarskega zgodovinarja dr. Ganserja o v Istanbulu že dogovorjenem in na komando Američanov par dni kasneje zavrnjenem miru in ko je bistvo vojne z več kot jasnimi besedami www.youtube.com/watc...e49860510f opisal v večvrednost "demokratičnega" zahoda prepričane skuštrane britanske spake ... khmm, ki ima danes enako nore ideje kot sredi 20.stoletja tisti malar s črnimi brčicami, ki je takrat naredil usodno napako, ker je ob svojem "Drang nach Osten" na danes še vedno manjvredne Slovane - BTW, sam Hitlerjev napad na komunistično SZ na "demokratičnem" zahodu ni motil nobenega - istočasno z "Endlösung der Judenfrage" trčil v finančne gospodarje "demokratičnega" zahoda ... alzo, če primerjavo zelo podobne zgodovine dveh različnih obdobij skrajšam, moje "lajne" ne boš več niti videl niti slišal, pa sploh ni važno, na kateri gumb boš pomotoma pritisnil ...
Ah, že spet sem pritisnil na napačen gumb in spet poslušam to lajno.
P.s.: Ti in še mnogi Slovenci ne vedo o "Italijanizaciji" skoraj nič. Moji starši, sorodniki in naši predniki pa so to živeli.
P.S.: če si mogoče pozabil, tudi Slovenci smo enako kot Rusi in Ukrajinci za "demokratični" zahod manjvredni Slovani ...
Strani: 1