Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako so nas pohrustali Balti?
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#3045581] 04.08.24 13:36 · odgovor na: (# 3045578)
Sem šel gledat listo st udelezencev na poletnih OI, pri sloveniji smo začeli s 35 v barceloni imeli vrh 2004 s 79 n potlej stagnaciji do 2020 z low 53, trenutno
Medtem ko se Litva in latvija ves čas vrtijo v nekem intervalu.
Litvanci in Latvijci so imeli all time high eno oi za nami, oboji pa so dosegli all time low na trenutnih oz predzadnjih.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 3045581
Strani: 1
[#3045582] 04.08.24 13:37 · odgovor na: (# 3045581)
[#3045596] 04.08.24 20:27 · odgovor na: (# 3045581)
[odvisnik]... čuj, glavni razlog za veliko število slovenskih športnikov na letošnjih OI ni večja kvalitata - razen nekaj izjem je celo slabša kot prej - posameznikov, ampak je razlog dejstvo - itak si zgoraj to sam napisal - da so se prvič v zgodovini na OI uvrstile kar tri ekipe (moški in ženski rokomet, moška odbojka) z velikim številom članov ...
Nisem toliko ekonomista/matematika, da bi razumel vse cifre, zato mi je ljubša TA.
Sem šel gledat listo st udelezencev na poletnih OI, pri sloveniji smo začeli s 35 v barceloni imeli vrh 2004 s 79 n potlej stagnaciji do 2020 z low 53, trenutno
Medtem ko se Litva in latvija ves čas vrtijo v nekem intervalu.
Litvanci in Latvijci so imeli all time high eno oi za nami, oboji pa so dosegli all time low na trenutnih oz predzadnjih.
P.S.: šport sicer nima kaj dosti zveze s kvaliteto življenja, ki ga po pohrustanem Avblju imajo boljšega v Litvi, Latviji in Estoniji - WTF, zakaj se ljudje od tam množično izseljujejo ? - razen košarke pred leti odlična Litva in malo slabša Latvija - letos se niso kvalificirali - nimata dovolj dobrih ekipnih športov - Estonija v ekipnih športih nima nič - 90 kvalitetnih posameznikov v različnih športih pa je težko nabrati, če se ne greš "turizma" ... aja, javil sem se, ker si po polovici OI ti prvi na totem antišportnem forumu - odkar jih je pred leti zapustil Novica Mihajlović o športu Financarji nimajo pojma - največji športni (= poslovni) dogodek na svetu sploh omenil ...
Strani: 1