Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Streljali na slovaškega premiera Roberta Fica
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 32.460
[Glavni forum]
Tema: Streljali na slovaškega premiera Roberta Fica
[#3041311] 16.05.24 13:25 · odgovor na: (# 3041293)
[#3041311] 16.05.24 13:25 · odgovor na: (# 3041293)
Zadnja sprememba: najobj 16.05.2024 13:30
[odvisnik]... čuj, jaz Črta ne morem vprašat nič, ker me zaradi mojega drugačnega mnenja do takrat aktualne forumske čakalnice - iz firbca sem svoj zadnji post poiskal v forumskem arhivu - od totega forum.finance.si/?m=...485&single posta naprej ima že več kot 8 let na ignore in ga na drugem browserju - ja, ni samo Google Chrome na tem svetu - lahko samo berem, čeprav sva pred tem kakšnih 8 let zaradi očitno podobnih pogledov zgledno komunicirala ...
Da je premalo proruski je moja ideja, crtova gre verjetno bolj v smeri, da so kao probavale proukrajinske sile, ker "fico je za ruse".
P. S
Večkrat se zgodi, da se pisoci in bralec ne razumeta najbolje. Zato se je škoda preveč obremenjevat s tem kaj je pisoci mislil in ga je bolje direktno vprašat :)
P.S.: se opravičujem, ker sem tebe uporabil za obvod, ampak z norčevanjem "se malo komplikacije za tiste, ki radi razmisljajo v ravni liniji" v zgornjem postu - v realnem življenju preprosto nisem navajen, da se kdo dela norca iz mene - me je res razjezil in si nisem mogel kaj, da mu ne bi povedal, da je s svojim postom o napadu kao proruskega Juraja Cintula na - glej tukaj forum.finance.si/?m=...271&single citirano iz foruma MMC - več kot kao proruskega Roberta Fica v nasprotju sam s sabo ...