34 min
Avstrijec je »bogat« pri 71 tisoč evrih bruto letne plače. Kaj pa Slovenec?
5 ur
Za Scholzem in Merzem burno predvolilno soočenje
8 ur
Najbolj brani članki danes
8 ur
Po 30 tisoč evrov subvencije za mlada podjetja s problemskih območij
10 ur
Kumer za Žurnal: Regulacije cen elektrike z marcem ne bo več
10 ur
Italijanski avtokleparji svarijo: Trumpove carine bi lahko nove avtomobile podražile za 3.000 evrov 4
11 ur
Ta teden v finančnem svetu
14 ur
Baltske države so se pridružile evropskemu celinskemu električnemu omrežju 4
14 ur
Švicarji zavrnili pobudo po korenitem zmanjšanju izpustov toplogrednih plinov 1
16 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
16 ur
Trump povedal, da se je s Putinom pogovarjal o vojni v Ukrajini; uradni Kremelj navedb ne komentira 3
16 ur
Jutri se v Parizu začne mednarodni vrh za ukrepe na področju UI, med panelisti tudi slovenski premier 1
16 ur
Delež obnovljivih virov energije v prometu v EU dosegel 10,8 odstotka v 2023
16 ur
Kitajska namerava po razcvetu naložb v obnovljive vire energije zmanjšati subvencije zanje
17 ur
Euroactiv: Bruselj zamaknil predstavitev zakonodaje o omejevanju kotlov na drva
18 ur
Napoved davka od najemnin: na to pazite, če oddajate stanovanje 1
18 ur
Muska ne zanima nakup TikToka
19 ur
V požaru v industrijski coni Tezno po prvi oceni za več milijonov evrov škode
19 ur
Trump zamrznil pomoč Južni Afriki
20 ur
Tehnološki velikani bodo letos za umetno inteligenco namenili več kot 300 milijard dolarjev

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 32.460
Zadnja sprememba: najobj 16.05.2024 13:30
[odvisnik]
Da je premalo proruski je moja ideja, crtova gre verjetno bolj v smeri, da so kao probavale proukrajinske sile, ker "fico je za ruse".

P. S
Večkrat se zgodi, da se pisoci in bralec ne razumeta najbolje. Zato se je škoda preveč obremenjevat s tem kaj je pisoci mislil in ga je bolje direktno vprašat :)
... čuj, jaz Črta ne morem vprašat nič, ker me zaradi mojega drugačnega mnenja do takrat aktualne forumske čakalnice - iz firbca sem svoj zadnji post poiskal v forumskem arhivu - od totega forum.finance.si/?m=...485&single posta naprej ima že več kot 8 let na ignore in ga na drugem browserju - ja, ni samo Google Chrome na tem svetu - lahko samo berem, čeprav sva pred tem kakšnih 8 let zaradi očitno podobnih pogledov zgledno komunicirala ...

P.S.: se opravičujem, ker sem tebe uporabil za obvod, ampak z norčevanjem "se malo komplikacije za tiste, ki radi razmisljajo v ravni liniji" v zgornjem postu - v realnem življenju preprosto nisem navajen, da se kdo dela norca iz mene - me je res razjezil in si nisem mogel kaj, da mu ne bi povedal, da je s svojim postom o napadu kao proruskega Juraja Cintula na - glej tukaj forum.finance.si/?m=...271&single citirano iz foruma MMC - več kot kao proruskega Roberta Fica v nasprotju sam s sabo ...