Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

primvla sporočil: 736
[ViljemIskra]
...mi ne rabmo busov. Vazno je, da imamo vsak svoj avto in stojimo v koloni na Kozarjah....pa tudi v centri
to mora biti nek prav poseben tip druzbenega mazohizma. se spomnim, ko sem hodil iz srednje sole domov iz bezigrada v center konec osemdesetih, zacetek devetdesetih. ob 14h (kaj sele mrtvo opoldne) na titovi v primerjavi z danes ni bilo zive duse, pa ok, pesadija niti ni tak wtf kot ves ta pleh, takrat je bilo avtomobilov ob tisti uri cirka toliko kot busov.

recimo, da me ne zanima, (kot pankrte) KDO so ti ljudje, zanima me pa, koji klinac mora danes prakticno cela populacija blodit od jutra do vecera po mestu, v plehu ali z nogami, to so cisto bizarne stevilke... kaksni so ti motivi, a je to povezano s sluzbo, kaksne naloge so potem to, da terjajo toliko transporta, oz. ce je to prostocasna dejavnost, kaj so potem to zaeni faking hobiji??? al obstaja se kaka tretja razlaga, kot je npr. tavanje?

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3040063

Strani: 1

crt sporočil: 27.373
Zadnja sprememba: crt 23.04.2024 08:10
maybe they're zombies :)

ampak a se to ziher prav spomnis - jaz sem samo nekolko starejsi, konec 80s, zacetek 90s sem bil na faksu in je bilo tako, da ce sem sel iz siske z busa pri tivoliju in potem pes na jadransko, sva prisla z busom priblizno enako hitro, ker je bila cesta v centru tako zabasana.

(ok ja, mogoce je stos v tem, da je moja pot bila pogosto v jutranji migracijski uri)

Strani: 1