Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 31.972
Zadnja sprememba: najobj 29.02.2024 13:09
[primvla]
brez skrbi, ze Eisenhower je posvaril pred tocko, ko bo med vzroki vecine vojn po svetu prevladal pohlep orozarskega lobija. to je samogenerirajoci se plan za naprej. pri tejle ukrajini prav orgazmirajo. pa donirajo raznim (ful-)neodvisnim institutom za preucevanje vojn (ja, na tistega od Kaganov ciljam, s povezavo na "fuck the EU"), politikom in medijem.

apropo, se ena o medijih:
A Russian is on an airliner heading to the US, and the American in the seat next to him asks, "So what brings you to the US?"
The Russian replies, "I'm studying the American approach to propaganda."
The American says, "What propaganda?"
The Russian says, "That's what I mean."

ki se ze od covida, se bolj pa od Ru/Ua vse bolj aplicira tudi na EU. ampak nic bat, kdor dela galamo, je najbrz teoretik zarot in rusofil (to je itak menda eno in isto).
... evo, in če mogoče kdo na totem forumu ne ve, kako "demokratična" propaganda deluje v praksi, naj tole www.zdf.de/gesellsch...4-100.html pogleda in - OK, nekaj znanja nemščine je že potrebno - mu bo vse jasno ...

P.S.: kot sem pred dnevi napisal forum.finance.si/?ra...&m=3036781 precej naivnemu Petru, za MSM medije v Nemčiji ni glavni problem AfD in njihov odnos do migrantov, ampak je za MSM medije v Nemčiji glavni problem odnos do Rusije in zahteve po pogajanjih s Putinom, tako da je v Nemčiji skupaj z AfD odkrita tarča napadov MSM medijev zdaj tudi Sahra Wagenknecht in je tudi BSW enako kot AfD kandidat za "demokratično" prepoved delovanja stranke ... no, vprašanje pa je, kako se bo v vedno bolj razdeljeni Nemčiji ob intenzivnejšem pranju možganov nemških MSM medijev politična aritmetika razvijala v nekdanji DDR, kjer imata po anketah ob naraščajočem trendu obe "nedemokratični" stranki skupaj skoraj polovico vseh volivcev ...