Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bigl sporočil: 18.246
Zadnja sprememba: bigl 01.06.2023 13:57
Sprejel je posel o katerem sam priznava, da ni imel pojma kako drugačen je od dela v "gospodarstvu", ker vodenje državnih firm ni brez politike v čemer se razlikuje od pravega gospodarstva. Lep dan.
P.S.: No, prvopisani nam kjer je le možno žvrgoli kako strokovna je njegova ekipa, ki pa to ni, kar pričajo izjave omenjenega ministra, razmišljam.
Da bo takšna ekipa kot je pripravila in izvedla davčno reformo in še kakšno pa so obljube za naivne, ki pa niso ministri......

Prvo leto vladanja so obljubljali, pa nič od tega, drugo leto bo manj obljub pa tudi narejenega bo manj kot prvo leto.....itd.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3021630

Strani: 1

lojze1 sporočil: 686
Ne biti zlonameren in povsod videti zarote. Golob je obljubil, da ne bo več obljubljal. Tudi včeraj, ko se je pohvalil, da je v Sloveniji z nastopom njegove vlade prenehala pandemija in prikoptljala SVOBODA je obljubil, da zdaj pa ne bodo več obljubljali, zdaj bodo obljubljali šele, ko ne bodo nič naredili. Tako se je za nazaj pohvalil, da so priskrbeli leta 2021 in do 06.2022 kar 3 milijarde evrov evropskega denarja. Zato je obljubil, ta obljuba pa ni obljuba, ker je delo njegove vlade, za letos prav toliko primankljaja v državnem proračunu. Obljuba dela dolg in naj Golob dela ali obljublja, na koncu vedno ostane dolg.

Strani: 1