Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-467473 sporočil: 929
Največja neumnost EUJA je brezogličenje,ker v mojih rosnih letih smo vsi kurili na kolm,kateri že desetletja ni dosegljiv sleherniku.Manj kot bo osneževanja večje bodo temperature-to je kontra globalni laži.Bolj čist bo zrak,večja bo toplotna obremenitev na planetu Zemlja,ker več toplote ki pride do tal bolj segreva planet.Vse ostalo je davek na naivnost vseh ljudi na svetu.Vsako segrevanje do sedaj je hipoteza brez vsakega dokaza,Samo nateg naivnih vseh prebivalcevna temu planetu.Žal plačujemo samo davek na naivnost in nič drugega.Samo manipulirate z nami.Nihče nima nobenega dokaza,pa čeprav ima 100 doktoratov,žal tak ne obstaja.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3006839

Strani: 1

Froc sporočil: 1.244
Amen. Klima obstaja in se stalno spreminja od začetka zemlje. V zgodovini so bila še precej bolj burna obdobja sprememb. In zemlja se je vedno prilagodila s spremembami. Tudi danes, tu ni nič novega. Podatki ne kažejo odstopanj od tega. Norija okoli tega z vsiljevanjem enostranskih ukrepov je samo boj elit za še večji dobiček na račun vseh nas. Prav z ničemer pa ne bo spremenila klime, zemlja ima verdno močnejša in dolgoročna sredstva od nas. Elektrika poleg vodika in kombiniranih tehnologij kot tehnološki razvoj je v delu, ko je ta naraven glede na potrebe, ena od možnosti, ki jih bo trg šele potrdil ali v kakem delu spremenil. Ker bodo sicer vsa silna investicijska vlaganja samo v eno tehnologijo nazadnje pomenila tudi silne izgube. In zastoj razvoja. Tako da so razmišljanja, da ni vsega konec, ko nam nekdo reče sedaj pa konec zgodovine, to je nova zgodovina, normalna in dobrodošla. Svet je namreč precej večji od Kalifornije in EU, predvsem nemške avtoindustrije in ostali bodo iz različnih lokalnih razlogov še naprej uporabljali celo večinsko ICE motorje in njihove hibride. Tu bo Dacia in še kar nekaj drugih proizvajalcev imelo še mnogo mesa na kosteh. Elektro trg bo ostal zlata jama za dva ali tri proizvajalce in še nekaj Kitajcev, ostali pa izvajajo sepuku z nasilnim prehodom v izključno elektriko. Ta niša obljublja spretnim velike dobičke, ostalim pa pokop. Vsi preprosto ne bodo mogli preživeti v njej. Se že dogaja.
trocki sporočil: 629
Kot da bi poslišal samega Trumpa! Moraš pa priznati, da takrat, ko ste se greli na premog (oz. kolm po tvoji izbrani slovenščini), je kar newprijetno zaudarjalo po mestu.

Strani: 1