Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-379669 sporočil: 3.008
Najboljši gostinci, ki pazijo na sestavine, jih kupujejo nekaj v trgovini, nekaj na tržnici, nekaj pri domačih dobaviteljih (kmetih, mesarjih, mlekarjih, mamkah...), nekaj pa lahko tudi sami proizvedejo.

Slabi, sezonski (ali za malice) gostinci kupujejo v diskontu.

Ne vem, zakaj bi se sekiral, da bi kdo kaj povezoval, ker mali domači dobavitelj ne potrebuje posrednika a la Mercator, da bi prišel do gostinca. Se že sama najdeta, če in ko to želi gostinec, ki da kaj nase in na kvaliteto.

Vse odločitve so v rokah gostincev in oni najdejo pot. Zakaj bi kdo zunanji pravega gostinca kaj učil?

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2790471

Strani: 1

sopranos sporočil: 9.814
Imaš prav. Je pa tako, da tam kjer je poceni, so tudi sestavine poceni. Če je hrana kljub temu dobrega okusa, je to zaradi ojačevalcev okusa. Veliko Slovencev pa za dobro in kvalitetno hrano ni pripravljeno več plačati.

Strani: 1