Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

pobalin sporočil: 12.734
[fakinx01]
Največ, kar bo Matič pripravil in sprejel bo "prioritete dela inšpekcij pri obravnavi prijav in že začetih postopkov...", kar sicer že obstaja, ga pa ni heroja, ki bi ta dokument lahko videl izven kroga posvečenih.
Matić je bil skoraj poln mandat capo parlamentarne komisije za kulturo, ko so se dogajali tevtonski premiki na medijski sceni itn., Kaj je naredil v zvezi s tem, kako je ukrepal v zvezi s slabo delujočo (in menda kronično kadrovsko podhranjeno) inšpekcijsko službo tega ministrstva? Kvote pa manjšine pa dviganje roke po nareku personificirane morale in etike.
Če bo z novim vodstvom zavladala mantra "enaki vatli za vse", bom povsem zadovoljen, četudi je jasno, da vseh primerov ne bodo mogli niti zaznati niti ustrezno obravnavati. Bi si pa želel, da so nadzori, predvsem pa izrečene sankcije javno objavljeni, da se v splošnem dvigne kultura spoštovanja okoljske in prostorske zakonodaje.
Če... čebula... Delim tvoje želje, zato sem ti dal plus. Za modernega centrista Matića sem pa po konkretnih razočaranjih prepričan, da od njega ne gre pričakovati nič drugega kot oportunistično jeguljenje.