Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Glavina ni več zaposlena na SDH

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

vickibedi sporočil: 11.570
[Glavni forum] Tema: Glavina ni več zaposlena na SDH
[#2783988] 16.07.19 12:06 · odgovor na: NemirniTujec (#2783920)
Odgovori   +    2
[NemirniTujec]
Ce si iz zaloge "Nasih", je celo biti odpuscen pravi luksuz. Se pred svojim tridesetim sem ugotovil, da ce v Sloveniji nisi del "Nasih", imas ocitno tako polno rit da si to lahko privoscis, ali pa si pac bedak.

Moji poskusi da bi postal "Zares Nas" so bili komicno klavrni, ker prevec gobcam. Polne riti nisem imel, zato mi je postalo jasno, da sem vsak dan vecji bedak, in sem zadnji moment spizdil. Toplo priporocam vsem skorajsnjim bedakom!

Dobronamerno: ce do 30. leta nimate vsaj sluzbe za nedolocen cas za jurja in pol neto v javnem sektorju, in poleg pavsalnega espe kjer za dvakrat taksen znesek svetujete uradu v katerem ste sicer zaposleni, ste v bistvu luzer slovenske Nase-svoje hierarhicne ureditve in vam tiktaka zadnja ura da spakirate. Za tak denar v Svici malo bolj marljiv ahmed dostavlja pice.

Sem pa sele v zadnjih letih dojel, da je mnogim biti izkoriscani bedak v ponos (skupaj z bentenjem nad krivico ki se jim godi - zavedanje da so izkoriscani bedaki je pomemben del osmisljenosti njihovega zivljenja!) Naj jih pesmi pojo, slava Bogu na visavah in na zemlji mir ljudem.
:))
Ja drži pretežno, pa ne čisto.
V SLO se lahko dobi služba v JS (kot tudi v paradržavni firmi ali v privat), tudi če nisi "naš", pod pogojem da si lep, nasmejan, pod 30, s top izobrazbo in pripravljen delat vsaj več kot 8++ ur na dan za malo čez 1.000 EUR neto...;)

Za "naše" pa seveda vse kaj boljšega:)