Strani: 1

samen sporočil: 342
[#2782485] 05.07.19 11:20
Odgovori   +    21
Zadnja sprememba: samen 05.07.2019 11:24
Pohvalno za projekt in celotno zgodbo.
Vendar kot uporabnik opažam, da okus Lušta ni več isti... Postal je precej voden brez tistega pravega okusa, kot ga je imel.
Okusni so le še manjši paradižniki, medtem ko je ta sorta, ki je večja, vodena. Tudi če ga pustiš, da dozori doma, se okus ne razvije.
Upam, da boste to popravili, ker npr. sam večjega kupim samo občasno, da vidim, če se je kaj spremenilo... Za višjo ceno, mora biti kvaliteta kot temelj
jutekszalec sporočil: 338
[#2782730] 07.07.19 13:25 · odgovor na: samen (#2782485)
Odgovori   +    0
Itak da večji ni isti, če je pa druga sorta. Ta debel je volovsko srce in ga pred leti sploh še niso prodajali.
slovenecnb1 sporočil: 5.590
[#2782757] 07.07.19 16:33 · odgovor na: jutekszalec (#2782730)
Odgovori   +    0
[jutekszalec]
Itak da večji ni isti, če je pa druga sorta. Ta debel je volovsko srce in ga pred leti sploh še niso prodajali.
Za tista dva forumaša bi moral Lušt nardit vodo obarvano rdečo k sta tipična kavčarja k mora vse samo k riti prilezt
FIN-366556 sporočil: 177
[#2783275] 10.07.19 07:57
Odgovori   +    3
V bistvu gre za "nizozemski" paradajz, zgolj malo kasneje obran, zato ima, mogoče, malo več okusa. Ampak zgolj malo več.
Ključ uspeha je seveda free energy. So eni redkih, ki jih je uspelo, kdo bi vedel zakaj, dobiti dovoljenje za izkoriščanje termalne vode. Razen toplic, seveda.
Na ta sistem, bi lahko kdorkoli gojil karkoli.
crt sporočil: 27.122
[#2783280] 10.07.19 08:55 · odgovor na: FIN-366556 (#2783275)
Odgovori   +    1
[FIN-366556]
Ključ uspeha je seveda free energy.
www.slovenskenovice....kar-drzava
vrac sporočil: 11.068
[#2783795] 14.07.19 18:27 · odgovor na: FIN-366556 (#2783275)
Odgovori   +    1
[FIN-366556]
V bistvu gre za "nizozemski" paradajz, zgolj malo kasneje obran, zato ima, mogoče, malo več okusa. Ampak zgolj malo več.
Ključ uspeha je seveda free energy. So eni redkih, ki jih je uspelo, kdo bi vedel zakaj, dobiti dovoljenje za izkoriščanje termalne vode. Razen toplic, seveda.
Na ta sistem, bi lahko kdorkoli gojil karkoli.
Najbrž ne, ča vso zelenjavo uvažamo, Lušt je pa eden redih, ki mu uspeva. Čeprav bi lahko večino pridelovali doma, pa očtno subvencje preprečujejo samooskrbo, ker zakaj bi kmet prideloval hrano, če lahko doma drema in mu država plača po površini, ne po pridelani hrani.

Strani: 1