Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

pobalin sporočil: 12.697
Prejeli smo sporočilo bralke, ki je, potem ko je turistični agenciji že plačala potovanje, dobila domov še dodaten račun za 12 evrov na osebo za plačilo goriva.
Po podatkih portala Bloomberg je cena kerozina res zrasla, in sicer za štiri odstotke. Pa vendar je še vedno nižja, kot je bila konec tretjega četrtletja lani.
Res ste kulski! Anonimna a zagotovo totalno resnična bralka je gotovo ponosna nase in na vas in bo ostala vaša zvesta naročnica. Taki je treba (u)streči.

1. Tako, da je ne vprašate, če ima ponudba/pogodba agencije kakšno klavzulo o možnem dodatku za gorivo.

2. Tako, da ne navedete imena agencije in ne preverite te zgodbe pri njih, ki so pogodbena stran vaše zvesten bralke, ampak planete direkt na Adrio, ker zdaj je zaukazano tepežkanje Adrie z vsemi sredstvi!

3. Da motovilite z nekakšnimi Bloombergovimi podatki o ceni kerozina, ne da bi precizirali od kod so te cene in obdobje, v katerem je cena zrasla za 4% in razložili, kaj ima konec tretjega četrtletja lani s tem primerom. Je zvesta bralka to potovanje plačala v zadnjem trimesečju 2018? Vam na Petrolu in Fraportu nočejo izdati gibanja monopolnih cen brniškega kerozina v zadnjem letu? Aj uonder uaj...