Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 19.136
[slovenecnb1]
> [FIN-311684]
> Tisti, ki lahko naj odjebe Adrio Airways in pika. Če nekdo želi potovati s še vedno državno Adrio naj mirno sprejme vsa presenečanja, sicer z Adrio največ potujejo s potnim nalogom, ki ga potrdi država.

Točno tko privatniki moramo odjebat ta državni prevozniški kolhoz in naj se kar politka začne furat iz Zagreba kot mi vsi, bodo vsaj vidl kaj je letališce in vizija za 50 let naprej in ta Adria je zdej samo še zaradi državnih prevozov vse ostalo je čip šit
Pod geslom preprečimo kitajske investicije v EU, Brnik ni prodan kitajskemu investitorju, ki je želel iz letališča ustvariti kitajsko vstopno točko v Evropo. Raje smo ga prodali Nemcem, ki so iz Brnika naredili podeželsko letališče iz katerega vse svetovne povezave vodijo na nemška letališča. Istočasno so Francozi naredili oz. še vedno delajo iz Zagreba spodobno mednarodno letališče s povezavami z Ameriko, Dalnjim vzhodom, Bližnjim vzhodom...Kot si dejal, okno v svet za Slovence postaja zagrebško letališče, ki ima veliko hibo, da se po 23. uri zapre in bohnedaj, če letalo prileti po tem času...

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2782065

Strani: 1

kren sporočil: 1.651
[FIN-311684]
Pod geslom preprečimo kitajske investicije v EU, Brnik ni prodan kitajskemu investitorju, ki je želel iz letališča ustvariti kitajsko vstopno točko v Evropo.
Zakaj bi pa Kitajci leteli na Brnik, kot vstopno točko v Evropo, če lahko iz Kitajske letijo direktno v Frankfurt, London, na Dunaj ali kamorkoli so že namenjeni?

Strani: 1