Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Pred novo smučarsko sezono
Strani: 1
sporočil: 2.820
Bob je napisal(a):
ko gledam novosti bi se najraje zjokal.
A od sreče, ker se boš na Zvoh vozil s 6 sedo, 7 minut namesto 15? :)
Otac
sporočil: 3.984
Zadnja sprememba: anon-16741 14.12.2006 17:35
Bob je napisal(a):
ko gledam novosti bi se najraje zjokal.
Se strinjam. V splošnem je smuka na slovenskih smučiščih skoncentrirana na čakanje v vrstah, sedenje na ekstremno počasnih sedežnicah in vratolomnega iskanja niše med drenjajočimi smučarji na poti navzdol po smučiščih povprečne širine slabše gozdne ceste. Na takšnih smučiščih dnevna karta ne bi smela biti dražja od 1000 SIT.
Upoštevajoč vse to, je vsaka, še tako luksuzna smučarija v italijanskih Dolomitih ali podobno urejenih smučiščih, bistveno cenejša od slovenske wannabe.
sporočil: 10.178
Zadnja sprememba: anon-89 14.12.2006 18:02
res bi se naši smučarski delavci lahko malo zapeljali v arabbo,
corvaro...za družino z dvema malima otrokoma pa smučanje v
dolomitih ni bistveno dražje kot v kranjski gori, saj imajo otroci
do 8 let karto zastonj.
Dolgo pričakovani, že septembra vplačani Ski opening v Arabbi,
letos žal splaval po vodi.... :(
Otac
Otac
sporočil: 3.126
Bob je napisal(a):
res bi se naši smučarski delavci lahko malo zapeljali v arabbo, corvaro...za družino z dvema malima otrokoma pa smučanje v dolomitih ni bistveno dražje kot v kranjski gori, saj imajo otroci do 8 let karto zastonj.
Ma bejž bejž. Ta bolš je smučišče Polževo nad Višnjo Goro. :)
Ah, to je pa sploh odlično.
Jaz sem bil lani v Arabbi prvič in mi je takoj zelo prirasla h srcu. Vasica po mojem okusu.
Ski opening se je letos izjalovil, mogoče bomo pa vseeno šli Januarja ali Februarja.
Do takrat bo pa ja že kaj konkretnega zapadlo....
Otac
Jaz sem bil lani v Arabbi prvič in mi je takoj zelo prirasla h srcu. Vasica po mojem okusu.
Ski opening se je letos izjalovil, mogoče bomo pa vseeno šli Januarja ali Februarja.
Do takrat bo pa ja že kaj konkretnega zapadlo....
Otac
sporočil: 10.178
jaz grem itak vsak februar v dolomite z družino. ski opening pa je
rezerviran za moško družbo.:)
sporočil: 73
tekavec je napisal(a):
Upoštevajoč vse to, je vsaka, še tako luksuzna smučarija v italijanskih Dolomitih ali podobno urejenih smučiščih, bistveno cenejša od slovenske wannabe.
In še, če bi nekdo že ravno hotel kupiti sezonsko karto za vsa slovenska smučušča, je ne more. Ker jo bebavi žičničarji prodajajo izključno trenerjem in učiteljem smučanja (samo preko Smučarske zveze). Medtem, ko družinsko sezonsko karto za vsa avstrijska koroška smučišča za dva odrasla + dva otroka dobiš za 190.000 SIT in smučaš po celi Koroški vključno z ledeniki od oktobra do maja, če se ti da.
sporočil: 1.610
otac je napisal(a):
A od sreče, ker se boš na Zvoh vozil s 6 sedo, 7 minut namesto 15? :)
Otac
Na Zvoh še vedno vozi dvoseda..
Strani: 1