Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

crt sporočil: 20.952
Zadnja sprememba: crt 21.05.2019 07:28
[BeliF]
> [rename]
> Zadnja epizoda ima na imdb oceno: 4,5....pove vse.

sicer sezona tudi meni ni bila po godu, ampak mislim da gre velik del slabe ocene pripisati ovcam, ki so navijale za napačno Trumpovko...

meni je šla Dany že od začetka na živce, prav tako John. praktično vsi ostali sedaj travmirajo ker sta dotični osebi odleteli na smetišče zgodovine, ki sta si ga zasluižili

moj Tyrion je zasedel zadovoljivo drugo mesto (še dobro, da je sploh živ, haha)

da je novi prestol Igre prestolov invalidski voziček pa se mi zdi kriminalno
moj top target je bil, da pridejo iz gozda children of the forest, posljejo vse fkurac in oni vladajo (ja, ne vemo, a so se zivi, ampak kot s8 ocitno kaze, je mogoce lih karkoli). ali vsaj da se problem "who will sit on the iron throne" resi na gordijski nacin "there is no iron throne". oboje je izpadlo v bistvu kar v redu :) (ker se bran sprehaja po casu in povezuje tekoci cas s preteklostjo)

tvoj adut je dejansko zmagal, ker operativa vladanja bo tkoaltko on, sefe bo samo prispeval cheat kode, kadar bo potrebno.

sicer je cela rec dozivela padec na glavo oziroma ratala klasicno hollywoodish ze v zadnjih kosih s7, ko je folk nenadoma zacel biti cudezno resevan, namesto da bi kot prej masovno pomiral ne glede na vlogo, in potem je slo samo se dol. v s8 je za moje pojme kar dobro narejen razvoj vloge sanse and that's about it.

"Spoiler alert: GoT is concluded by the instatement of Poland’s noble democracy system. And Sansa achieves Brexit."

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2775483

Strani: 1

rename sporočil: 11.874
Jaz sem navijal pa za "znanost", torej za Samuela.
Edini, ki ni imel krvavih rok, ki ni spletkaril, ki je bil en tak dobrodušnež, ki je potrpel vse žalitve in zbadanja velikih frajerjev.
Pa še prvi je bil, ki je white walkerja premagal ;-)

Jon je bil kar ok lik, dokler ga niso oživili (ker je tako trg zahteval, xexe).
Sansa se je razvila bolj v eno prevzetno afno, njen vrhunec je bil, ko je rekla mlajši sestri, da ne ve, kako se nož uporablja. Koza.
Ta mala (Arya) je pa že malo preveč pravljično premagovala vse po spisku (ampak hej, saj gre za pravljico, ka li?); mi je pa všeč ideja, da je odšla odkrivat svet (Ameriko?).

Bran. Od vseh 60+(?) epizod, ravno v zadnji dobi glavno nagrado? Zakwa že?
Vprašanje: zakaj ima Bran enak emblem na oblačilu (na prsnem košu), kot ga je imel White Walker?

Ostali. Bolj kot ne so spletkarili, klali, pili, sexali (slednje vedno manj iz sezone v sezono), tko da, so pač bili in odšli.
Zmagovalec pa definitivno Tyrion (ravnokar vidim, da je tudi edini, ki je nastopil v vseh 67 epizodah)... očitno mastermind za vse čase.

Pod črto: za pozabit.
macon sporočil: 10.645
Najboljši je bil pa vložek, ko je imel Sam pametno idejo, da bi VSI volili kralja. In ga molče gledajo ter se začnejo režati. "A ne bi tudi moj konj glasoval?"

Lep komentar demokracije.

Strani: 1