Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

aimon sporočil: 236
"Astronomska cena okoljskih predpisov za tovorni promet: od 20 do 50 tisoč evrov na tovornjak ... Nadzor izpustov ogljikovega dioksida se je leta 2009 začel z Uredbo 595/2009, s katero je evropska komisija prepoznala potrebo po opredelitvi metodologije za določanje izpustov ogljikovega dioksida težkih vozil. ... Ne dvomimo o dobrih namenih poslancev evropskega parlamenta, vendar večina med njimi ni dovolj usposobljena, da bi odločila o teh vprašanjih. Na koncu bi debelejši konec potegnili kupci vozil, ki bi morali plačati ogromne stroške razvoja, in končno uporabniki zaradi neizogibno dražjega prevoza."
Nobenega trdnega dokaza še nisem zasledil, da bi bilo segrevanje ozračja posledica človekove dejavnosti ali izpustov CO2. Na podlagi katerih dokazov so poslanci evropskega parlamenta sploh odločali?

Na podlagi meritev? V članku na medium.com/@graham10...3e9027c834 je zapisano, kako podnebni aktivisti sklepajo, da je segrevanje ozračja posledica človekove dejavnosti. Ko vidimo, kam so postavili merilne inštrumente, ki merijo temperaturo na planetu, se lahko samo čudimo. Nekaj primerov: merilne inštrumente, ki merijo temperaturo, so postavili na konec letališke steze, kjer velika letala pri vzletu zaženejo vroče reaktivne motorje s polnim plinom. Merilne inštrumente so postavili tudi blizu naprav, ki na prostem puhajo vroč zrak, kar je prikazano na fotografijah objavljenih v članku.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2775451

Strani: 1

FIN-454644 sporočil: 7.455
Treba bo na novo uvesti kamele, konje, osle, mule, mladi okoljevarstveniki pa naj postanejo energetsko ciste serpe. Naj tovorijo tovor na ekolosko cisti nacin. Pa bo resen tudi problem brezposelnosti mladih. Naj dobijo redne ne prekerne oblike zaposlitve. Hura. Mladina aktivno prispeva h okoljski politiki. Naj najprej zaposlijo Greto.

Strani: 1