Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

shevchenko sporočil: 18.061
"Cenim vsako sekundo z Muskom in se iz tega poskušam učiti"
ajde, da rece to 20-letnik, ampak tale je blize 50-im. jesus...
"Pričakovati je, da bo okoli leta 2030 bistveno manj avtomobilov na cestah, morda le polovica glede na danes"
morebiti res. nizji sloj so ze unicili, sedaj je na tnalu srednji.


"in od tega le še deset odstotkov lastniških"

ma nemoj. aha, sedaj razumem, tipo je prisel do pravilnih zakljuckov, ampak povsem po napacni poti! ja, ta je en od tistih, ki mislijo, da si bodo ljudje avtomobile delili kar vsepovprek. marija pomagaj.

"Infrastruktura bo namreč tako dobra in poslovni modeli tako dodelani, da bomo ponudniki, kot smo mi, skrbeli za 90 odstotkov avtomobilov."

wooohoooo.... gobec se vecji od muskovega...ljubi bog...

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2775077

Strani: 1

UriahHeep sporočil: 405
Zadnja sprememba: UriahHeep 18.05.2019 23:34
Po mojem ima možakar prav. Ko boš avto rabil, boš po mobiju izbral ponudnika, model, plačal avans, potrdil razna zavarovanja, ki bodo bistveno nižja od sedanjih, in naročil uro, kdaj in kam naj te pride avto iskat in kam naj te odpleje. Če ga ne boš več rabil, bo avto že sam vedel, kje je novo najbližje povpraševanje po njem. Kaj je bolj simple od tega. Jebeš lastništvo in postavljanje pred sosedi.

Kar se tiče tehnologije, ni noben problem. Kitajci jo že danes imajo, ZDA pa je pol leta v zaostanku. Ampak Amerika seveda ni NOKIA in je ta zaostanek ne bo zadel.

Boš videl, kaj se bo zgodilo vsem tem avtolizingašem, da ne govorimo o tstih, ki bodo avromobile od sedaj naprej kupovali na kredit. To bo altro che debakl, poznan iz kreditov iz švicarskih frankov. Danes kupljeni avtomobili bodo v štirih letih izgubili 90 odstotkov vrednosti.

Uriah Heep.

Strani: 1