Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 19.602
Zadnja sprememba: FIN-311684 10.04.2019 09:47
[]
Angleži so bili vedno dvo ali troživke in pač skladno s tem naj jim EU ponudi nekaj, da bodo malo v EU (carina), pa malo zunaj. (Čeprav ne vem, na kateri veliki članici Bruselj sploh upa izvajati pritisk, četudi je ta noter v EU. Tale zveza je itak še zmeraj precej politična. Bomo sedaj videli, tale zgodba z UK je dober test za vse.)
Torijevci želijo preko „Take Back Control“ (povrnimo kontrolo) podobno kot Trump z „Make America Great Again“ narediti Veliko Britanijo velikom. Angleške aristokrate bi zapustile EU, z druge strani bi kapital in city ostala v EU, zagovorniki Brexita so vezani na objekte in so bolj zaprti, nasprotniki so bolj odprti...Nekateri mislijo, da je izhod iz tega psihološko težkega položaja le v socializmu, ki bi pomiril odprto in zaprto.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2768841

Strani: 1

FIN-379669 sporočil: 3.008
99% Angležev si teh vprašanj ne postavlja, vedo pa, da je njihova politika gledališče zase. Zato tudi referenduma niso jemali resno in na koncu je rezultat osupnil še same volilce, ki so se šli na referendum zajebavati... tako tudi malo iz dolgčasa, pa malo iz protesta zoper neresno politiko. In na koncu sami, nehote, postali del tega gledališča. Komedija zmešnjav. Ki se pa na en način nadaljuje. Kdo bi te Angleže poslej še jemal resno?

Strani: 1