Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-466864 sporočil: 3.268
čas vnosa: 09.03.19 16:32
[Inside]
> [Endimion]
> > [Inside]
> > Sovjetski vazali pričakujte nadaljevanje na sodišču in pritožbo Ast.
>
> Jaz pa ne razumem, zakaj bi se bili morali imenovati sovjetski vazali v tem primeru?
>
> Hidravlično lomljenje je izjemno sporna in potencialno nevarna metoda pridobivanja ogljikovodikov iz zemlje. So primeri v ZDA, kjer ti plamen butne iz vodne pipe, ko zraven prisloniš vžigalnik.
>
> Ker je področje bogato z termalnimi vodnimi viri je tu previdnost oblasti smiselna. Ascent gladko boli kurac za populacijo tu. Ko bodo počrpali ves uporaben plin, bodo vrtine preprosto zaprli, nam pa ostanejo trajno kontaminirani viri vode.
>
> Ni pametno vedno gledat vse skozi posel in dolarje. Tu gre za operacijo, ki je izrazito asimetrična s strani tveganja. Vsa potencialna dobrobit delničarjem Ascenta, vsa potencialna svinjarija prebivalcem prekmurja... Zakaj?
>
> Konec koncev.. če je to tako nedolžno in ekološko čist način pridobivanja energije, kako to da noben manager plinske firme ne stanuje niti približno v radiju kake plinske vrtine? Lead by example. Oni japijevski kurac naj lepo kupi hišo v petišovcih, pa se trajno preseli tja.

Predstavnik ekoloskega lobija? Ugibam, da je to razlog za odstop Lebna ne pa maketa. Kajti ce pride do tozbe v eu Slo zgubi kot vedno in pol bo to objavljeno nekje na zadnjih straneh da ne bi slucajno kdo prevec vrtal. Leben je sigurno pospravil v zep od teh okoljevarnostnikov saj jim je zrihtal vrecke in tole. Saj vemo ali clovek v vrhu pospravi v zep provizije od investitorja ali od tistih katerim je v interesu ustavitev.
Sovjetski vazali nam je rekel VB minister z razlogom saj se drzave blizu Rusije, Venezuela, Irana borijo proti frackingu, ki je v bistvu Game change na podrocju nafte podobno kot so npr. Uber, IKEA, Ryanair itd.
To da je fracking nevaren prodajajo tisti, ki jim je v interesu da ostane tako kot je. Res pa je tam teh vrelcev nekaj in je res vprasanje kaj se bolj splaca. Ampak zasledil sem tudi, da nekateri "drzava?" hocejo narediti tam prostor za blagovne rezerve nafte in progo Beltinci-Lendava-Redics in povezati ups Madzarsko, kar pomeni da bo podrocje itak onesnazeno.
na Wall streetu so verjetno tudi vazal....mogoče sp pa še res ruski....
www.logicno.com/vije...iljca.html

če zadanem na eurojackpotu ti kupim kjerkoli hišo tam kjer krekajo!!!!

lp

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2762711

Strani: 1

Micare sporočil: 1.046
Zadnja sprememba: Micare 09.03.2019 21:53
Hiške v Prekmurju že stojijo. Prav lepe in tudi cena ni pretirana. Govora je o plinu v vrednosti nekakrat po 40 milijonov €. Verjetno je avtocesta več penezev košala. Če ne gre za vsaj 10 milijard € ni vredno rizika. Naši vrli politiki so zafučkali 32 milijard torej je to kapljica. Referendum prosim. Vrtajo pa naj po svojem nosu. Če ne gre za British petroleum, ki je bil sposoben plačat neko škodo ob izbruhu vrtine v Mehiškem zalivu. Burek? Nein, danke. Revež pa "proda" ženo in otroke (da v tekstilno tovarno za zahodne glamuozne znamke) , da preživijo (če se ta ne zruši), kaj šelele košček Slovenije - nekdanjega ruskega vazala. Že to, da je potrebna ocena okoljskega tveganja pomeni, da je nekdo dobil od angleškega čaja drisko. Gre za to, da taka tehnološka metoda ni primerna, ni dovoljena in če ni prepovedana jo je potrebno prepovedati. Preventivo, ker nihče ni bil spodaj ... Zakaj angleški Greenpeace v Londoni ne podpira frackinga? Ker so butalci? Kje so naši zeleni? V službi? Pa se ne upajo prdnt prodane duše !!! Oblast in denar definitivno pokvari večino ljudi. Ostali pa mobing pa mal prebutat pred službo pa je mir. Kdaj bo Prekmurski Greenpeace gibanica internacional show. Dober dan, Jo napot, Bok, guten Tag: Peace brothers and sisters! Kdor ne skače ni zelen!
Inside sporočil: 1.642
Bravo dal si link ki je poln ruske propagande. WS je več interesov na kupu tudi tam obstajajo nasprotniki frackinga.
Ti kar podarjenemu konju se ne gleda v zobe.

Strani: 1