Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

mimoidoci sporočil: 5.172
Zadnja sprememba: mimoidoci 06.03.2019 13:24
[najobj]
> Zakaj si izbral ravno oreh? Zakaj ne kostanj, regratovo lučko, dudo, majhno ropotuljico ali recimo za Mozartovo kroglico velik srček (mene Mozart vedno gane). To bi bilo še bolj presunljivo in še bolj emocionalno pri grajanju teh res odvratnih in nesramnih forumskih stručkotov. Očitno nisi še popolnoma čustveno zrel za pravega levičarja.
>
> Mi je pa všeč konstatacija, da zbolevajo le otroci revežev. To bi celo pri Fajonovi in Kordišu šlo skozi z zanesljivim plusom - kljub tvoji neokretnosti in ne še popolnoma izdelani prefinjenosti čustvovanja. Skratka malo si še fake, potrenirati bo treba, da boš kot pravi profi.

... čuj, ti si tako smešen, da se sploh ne čudim, da te imajo ljudje tako radi ...
...in ti si tako lažno čustvujoč (beri patetičen), da se sploh ne čudim, da te nihče ne mara...

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2761997

Strani: 1

najobj sporočil: 26.509
Zadnja sprememba: najobj 06.03.2019 15:22
[mimoidoci]
> [najobj]
> > Zakaj si izbral ravno oreh? Zakaj ne kostanj, regratovo lučko, dudo, majhno ropotuljico ali recimo za Mozartovo kroglico velik srček (mene Mozart vedno gane). To bi bilo še bolj presunljivo in še bolj emocionalno pri grajanju teh res odvratnih in nesramnih forumskih stručkotov. Očitno nisi še popolnoma čustveno zrel za pravega levičarja.
> >
> > Mi je pa všeč konstatacija, da zbolevajo le otroci revežev. To bi celo pri Fajonovi in Kordišu šlo skozi z zanesljivim plusom - kljub tvoji neokretnosti in ne še popolnoma izdelani prefinjenosti čustvovanja. Skratka malo si še fake, potrenirati bo treba, da boš kot pravi profi.
> ... čuj, ti si tako smešen, da se sploh ne čudim, da te imajo ljudje tako radi ...
...in ti si tako lažno čustvujoč (beri patetičen), da se sploh ne čudim, da te nihče ne mara...
... ja, ker je moj življenski cilj, da si s kimanjem na anonimnem forumu Financ iščem prijatelje, ki jih ne poznam ...

Strani: 1