Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Ali te dni jeste kebab?
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 674
Živinoreja je industrija. Prav tako svinjereja in perutninarstvo. V
vsaki industriji se pojavi izmet, samo vprašanje je kolikšen
delež.Nekateri več, drugi manj. Kako je pri nas? ALi se ve kaj naši
kmetje (pridelovalci) storijo s takšnimi živalmi?
Kot je bilo v dokumentarcu prikazano ima poljski kmet namesto 300zl stroška z odvozom, prihodek cca 500zl. To je 200€. V dokumentarcu je bilo lepo prikazano, da so takšno prakso imeli 3 mesece, ko je v klavnici pod krinko delal novinar. Zakaj umik mesa samo za 4 dni?
Ali mislite da je v poljskem samo ena klavnica. Poljska je ogromna. Verjetno niso vozili bolnih krav iz Bydgoscza v to klavnico. Sem prepričan, da ima vsako vojvodstvo svoj takšen obrat.
Še enkrat pa. KAj se zgodi z ostalimi bolnimi živalmi (svinje, piške...) na Poljskem in drugje?
Disclaimer: nisem vegi tetrorist
Kot je bilo v dokumentarcu prikazano ima poljski kmet namesto 300zl stroška z odvozom, prihodek cca 500zl. To je 200€. V dokumentarcu je bilo lepo prikazano, da so takšno prakso imeli 3 mesece, ko je v klavnici pod krinko delal novinar. Zakaj umik mesa samo za 4 dni?
Ali mislite da je v poljskem samo ena klavnica. Poljska je ogromna. Verjetno niso vozili bolnih krav iz Bydgoscza v to klavnico. Sem prepričan, da ima vsako vojvodstvo svoj takšen obrat.
Še enkrat pa. KAj se zgodi z ostalimi bolnimi živalmi (svinje, piške...) na Poljskem in drugje?
Disclaimer: nisem vegi tetrorist