Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-542731 sporočil: 25
Napisat, da ti je "mesečnik" sploh ljub, je skregano z zdravo razmumsko miselnostjo, kaj šele podjetniško pametjo. Seveda pa je v koraku s slovenceljsko politično NEkulturo - izberi manjše zlo, namesto, da je potrebno VSAKO zlo eliminirat, izključit iz okolja delovno ustvarjalnih ljudi.

Zagovarjat brezdelneža, lenuha, delovno nesposobnega človeka, ki nikdar v življenju ni bil zaposlen, kaj šele hodil v službo, ki s tujim ... (torej - "našim") po koprivah maha ... Zame so levičarski ektremisti popolnoma uravnotežen pol desnim naci skrajnežem, običajno pa jih presegajo v svojih ekstremističnih dejanjih.

P.S. zaposlitev v parlamentu se seveda ne šteje kot zaposlitev pri "normalnih" ljudeh.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2754228

Strani: 1

0313EKINX sporočil: 194
no,
Pero ima prav.
Pri Mesecniku vsaj vemo, kje smo.
Tip pac zastopa tistih 10% lenuhov in brezdelnezev. In tudi ti lenuhi in brezdelnezi morajo imeti svojega predstavnika v parlamentu. To je demokracija.... =bi ga.

Mesecnik je manj pokvarjen in zahrbten od njegovih starejsih idolih.
Poglejte SD. Zidan je nekaj dni nazaj v Drazgosah tulil proti "fasizmu", sovraznemu govoru, zastrasevanju.
Na njegovem ministrstvu pa revez naredi samomor zaradi mobinga :(
0730ULtra3 sporočil: 895
Zadnja sprememba: 0730ULtra3 23.01.2019 17:01
Nisi razumel bistva njegovega sporočila: Pri mesečniku se ve, da ima utrgane in popolnoma nerealne ideje, kako urejati socialno ter ekonomsko politiko države. On je striktno proti privatizaciji, striktno za čim več državnega lastništva v gospodartvu ter za čim večje urejenje vseh področji v Sloveniji s strani vlade.

Pri LDSu/SD/ZaRes pa nikoli nisi vedel, kakšno stališče bodo zavzele stranke glede določene tematike. Enkrat za privatizacijo, drugič proti, enkrat za višje davke, drugič spet proti...

Mesečnik se vsaj drži svojih načel in od njih ne odstopa, medtem ko so ostali konstatno "flip-flopal", kot jim je v tistem trenutku ustrezalo. In taki so najbolj nevarni za državo.

Strani: 1