Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

PyotrNovak sporočil: 2.152
Stvar osebne presoje. Jaz mislim da je varnost mojih podatkov bistveno bolj važna kot pa popolna zasebnost. Zato jih imam pri Amazonu v oblaku, za smešno ceno cca 12$ letno; ker mi garantirajo 9 devetk, se sam niti na daleč ne morem približati tej zanesljivosti. Brez podatkov lahko zaprem takoj. Sem tako kot nuna, ki da kondom na svečo: 2 USB diska doma - mirror, v razmaku 1 ure in nato čez uro še Amazon, vsak dan automatsko z backup programom.

Drugič: lahko bi jih zakodiral s precej varno 256 bitno enkripcijo, toda če se kakrkoli zjebe pri dekodiranju, so podatki šli za vedno.(se je že zgodili)
Torej dilema: ali lahko vidijo kaj dela en slovenček ali varnost. Vsak izbira sam.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2752496

Strani: 1

FIN-311684 sporočil: 18.056
[PyotrNovak]

Torej dilema: ali lahko vidijo kaj dela en slovenček ali varnost. Vsak izbira sam.
Zakaj potem takšen ameriški napad na Huawei? Model je enak kot pri napadu na ruski plin, ki naj bi ga nadomestil pregrešno drag ameriški LNG, ki že pri proizvodnji dela težave in izgubo www.wsj.com/articles...1546450162 Upajmo le, da tako kot je EU v bistvu zavrnila ameriški LNG, razen od ruske zgodovine prestrašenih Baltov, tako bo tudi zavrnila ameriški napad na Huawei, sicer, kljub temu, da zveni bogokletno v ozadju potekajo pogovori za večje sodelovanje med EU in Kitajsko, kajti Trumpova politika je postala nepredvidljiva oz. predvidljiva, da bo še naprej nepredvidljiva, tako se pa biznisa ne da delati.

Strani: 1