Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Dobrojedci na podnebni konferenci pozivajo k trajnostnemu kmetijstvu in ekstenzivni živinoreji
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#2746240] 06.12.18 08:13 · odgovor na: (# 2746239)
[vickibedi]Ja to je uradno. Neuradno se pa ljudje zgrazajo nad rilci in anusi :)
Svinjski kosi (rilci, anusi in ostalo.. :) , ki so v hrenovki, je še najmanj problematičen del "svinjarije", bolj so problematični prevelika količina soli , konzervansov ojačevalcev okusov in ostali šit.
In ono glede soli ter ojacevalcev okusov. "Mi pa nic ne solimo in vse naravno, samo vegeto uporabljamo za zacimbo".
Vegeta je ojacevalec okusov za bedake, pisan na kozo slovencem, ki bi v teoriji vse naravno, v praksi pa seveda bi slano in okusno. Nobelovo nagrado geniju ki je v mesanico soli in natrijevega glutaminata dodal malo posusene zelenjave in uspel narediti produkt, ki ga gospodinje dojemajo kot "zeliscno zacimbo".