16 min
Gen-I v novo izdajo zelenih obveznic: kakšni pa so njegovi finančni načrti
32 min
Mercedes s prenovo razreda G še izboljšal in olajšal terensko vožnjo
46 min
Odstopil šef T-2 1
59 min
Tako se dela posel v kmetijstvu (PRO)
1 ura
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
1 ura
Odškodninska odgovornost bank pri kibernetskih napadih in drugih neodobrenih plačilih
3 ure
Rusi Sloveniji napovedujejo kibernetsko vojno. Kako zaščititi vaše podjetje 3
3 ure
Nočete kupiti bitcoina? Morda vas prepričajo kriptodelnice 1
4 ure
Gradnja hitre ceste od priključka Velenje jug do priključka Slovenj Gradec jug na 3. razvojni osi sever (Oglas)
4 ure
Hitra rast števila kibernetskih napadov na mobilne telefone – kako jih zaščititi
4 ure
Ste izpeljali odličen B2B e-commerce projekt? Prav vas iščemo!
5 ur
Subvencije za energente: podjetja bi lahko še dolgo čakala na polno izplačilo
5 ur
Quercus: S popolnim vinom za žar lahko v nagradni igri osvojite – žar! (Oglas)
5 ur
Vino tedna: Gevrey-chambertin 1er cru 2019, Joseph Drouhin
5 ur
Vinska klet Metlika ima novo blagovno znamko Jurius
7 ur
(Intervju) Saška Rihtaršič, Danfoss: Vsa Evropa bi se lahko ogrevala z odpadno toploto iz industrije 2
10 ur
Škrabec, Petrič in Južna spet slavijo 1
10 ur
Chris Barton, britanski komisar za trgovino: Uporabite nas. Smo odlična odskočna deska do največjih trgov
16 ur
BMW v najdaljšem slovenskem predoru razkril kupejevskega X2 in največjega minija
17 ur
Električni avtobusi, vodikova centrala in polnilnice v Kranju 7

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-187609 sporočil: 297
[bc123a]
Ob vsej tej obsedenosti z ultradeviškim oljem polnim antioksidantov (polifenolov?), ki so, mimogrede, grenki kot smrt, bi vprasal, kje v normalnih stacunah se da dobiti "skurbano" olivno olje, torej taksno, ki ne greni?

Ali pa alternativno, do katere temperature moram segreti olje, da razpadejo antioksidanti, drugace pa se okus in vonj olja ohrani? Ce prav razumem clanek, priblizno tretjina antioksidantov gre k vragu ze s segrevanjem na 27 stopinj, kaj pa vsi?
tole probaj, preiskušeno, sugurno ne boš več iskal domorodskih eksperimentov s ceno nad 8 eur za liter

www.amazon.de/Jordan...rdan+olive

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2737464

Strani: 1

bc123a sporočil: 48.253
[FIN-464615]
> [bc123a]
> Ob vsej tej obsedenosti z ultradeviškim oljem polnim antioksidantov (polifenolov?), ki so, mimogrede, grenki kot smrt, bi vprasal, kje v normalnih stacunah se da dobiti "skurbano" olivno olje, torej taksno, ki ne greni?
>
> Ali pa alternativno, do katere temperature moram segreti olje, da razpadejo antioksidanti, drugace pa se okus in vonj olja ohrani? Ce prav razumem clanek, priblizno tretjina antioksidantov gre k vragu ze s segrevanjem na 27 stopinj, kaj pa vsi?

tole probaj, preiskušeno, sugurno ne boš več iskal domorodskih eksperimentov s ceno nad 8 eur za liter

www.amazon.de/Jordan...rdan+olive
Mislim, da se nisva razumela. Po svetu je ze toliko hladno stiskanega olja, da se v trgovinah dobi prakticno samo to. Meni ni dobro, ker je prevec grenko (saj tudi vecini drugih ljudi ni dobro, pa se vsi pretvarjajo, ker je kao zdravo).

Je pa to kocljiva zadeva, priblizno tako kot ugotovitev, da je med (tudi med Svete Slovenske cebele) koristen za zdravje priblizno toliko kot ce bi surov industrijski Cocacolin sirup. (miti in legende press).

Strani: 1