24 min
Podjetja imajo le še do ponedeljka čas za predložitev dokazil o škodi v lanskih poplavah
1 ura
Kako ravnati ob kibernetskih incidentih? Razlagamo v šestih korakih
1 ura
Kaj se lahko naučimo od lanskih poplav? (PRO)
1 ura
DZU-ji vidijo priložnost v krepitvi digitalnih prodajnih kanalov
2 uri
Odlagališče odpadkov za NEK že zdaj presega 227 milijonov evrov
2 uri
V Indiji so stekle maratonske volitve - zmago si obeta premier in šef nacionalistične stranke Modi
3 ure
Sandoz začenja gradnjo razvojnega centra v Ljubljani, Novartis v bližini dokončuje novo tovarno
3 ure
Koliko so lani zaslužili menedžerji borznih družb in koliko jim je pobrala država 10
3 ure
Renault in CMA CMG z dodatnimi milijoni za projekt lahkega električnega dostavnika
3 ure
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
4 ure
Z brniškega letališča lani za skoraj tretjino več potnikov kot leto prej
4 ure
Globalno bo letos prodaja gradbene opreme malenkost upadla
4 ure
Cene industrijskih proizvodov mesečno malenkost gor, na letni ravni navzdol
4 ure
Kakšna bo slovenska zgodba najbolj razkošne škode
5 ur
Policija danes poostreno nadzira prekoračitve hitrosti
6 ur
Kako smo razglasili ESG-prvaka 2024 in zakaj so udeleženci (tudi nam) tako ploskali
6 ur
Sedež združene NKBM in SKB bo v Ljubljani; Se bo izpraznila še ena velika bančna stavba v prestolnici? 1
7 ur
Zakaj je energetska samooskrba za podjetja tako pomembna in kakšne so rešitve na trgu? (Oglas)
7 ur
Citroën razkriva sedemsedežni SUV C3 aircross
7 ur
V Petrolu bodo predlagali 1,8 evra dividende bruto, več kot lani

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bc123a sporočil: 48.253
Ob vsej tej obsedenosti z ultradeviškim oljem polnim antioksidantov (polifenolov?), ki so, mimogrede, grenki kot smrt, bi vprasal, kje v normalnih stacunah se da dobiti "skurbano" olivno olje, torej taksno, ki ne greni?

Ali pa alternativno, do katere temperature moram segreti olje, da razpadejo antioksidanti, drugace pa se okus in vonj olja ohrani? Ce prav razumem clanek, priblizno tretjina antioksidantov gre k vragu ze s segrevanjem na 27 stopinj, kaj pa vsi?

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2737460

Strani: 1

anon-187609 sporočil: 297
[bc123a]
Ob vsej tej obsedenosti z ultradeviškim oljem polnim antioksidantov (polifenolov?), ki so, mimogrede, grenki kot smrt, bi vprasal, kje v normalnih stacunah se da dobiti "skurbano" olivno olje, torej taksno, ki ne greni?

Ali pa alternativno, do katere temperature moram segreti olje, da razpadejo antioksidanti, drugace pa se okus in vonj olja ohrani? Ce prav razumem clanek, priblizno tretjina antioksidantov gre k vragu ze s segrevanjem na 27 stopinj, kaj pa vsi?
tole probaj, preiskušeno, sugurno ne boš več iskal domorodskih eksperimentov s ceno nad 8 eur za liter

www.amazon.de/Jordan...rdan+olive
PyotrNovak sporočil: 5.775
1. Najdeš olje ki ne greni. Baje obstaja.

2. MOJA inovacija: ena roka olje, druga mleko: olje v usta nato v istem hipu obenem poplakneš z mlekom. Z malo vaje NE čutiš nič.

Znanje pridobljeno v mladosti: 0,5 vodka nato v istem hipu pomarančni sok čez. Čez kakše 4 take šuse, opustiš sok in se posvetiš vodki. Škoda redčit dobro robo. ;)))))
anon-476752 sporočil: 484
dalmacija, ugljan ipd. namakajo olive v morski vodi. to severno grenko sranje nihce ne prebavlja.
anon-207617 sporočil: 6.899
[bc123a]
Ob vsej tej obsedenosti z ultradeviškim oljem polnim antioksidantov (polifenolov?), ki so, mimogrede, grenki kot smrt, bi vprasal, kje v normalnih stacunah se da dobiti "skurbano" olivno olje, torej taksno, ki ne greni?

Ali pa alternativno, do katere temperature moram segreti olje, da razpadejo antioksidanti, drugace pa se okus in vonj olja ohrani? Ce prav razumem clanek, priblizno tretjina antioksidantov gre k vragu ze s segrevanjem na 27 stopinj, kaj pa vsi?
Delas hrano na svinjski masti, s presezkom denarja pri 60ih kupis odpravo na mars - in ce tam umres od holesterola, so be it.
anon-204390 sporočil: 13.528
[bc123a]
Ob vsej tej obsedenosti z ultradeviškim oljem polnim antioksidantov (polifenolov?), ki so, mimogrede, grenki kot smrt, bi vprasal, kje v normalnih stacunah se da dobiti "skurbano" olivno olje, torej taksno, ki ne greni?

Ali pa alternativno, do katere temperature moram segreti olje, da razpadejo antioksidanti, drugace pa se okus in vonj olja ohrani? Ce prav razumem clanek, priblizno tretjina antioksidantov gre k vragu ze s segrevanjem na 27 stopinj, kaj pa vsi?
Gaaaaaaaa! Smrt heretikom!
anon-20668 sporočil: 3.976
Zadnja sprememba: anon-20668 11.10.2018 21:01
[bc123a]
Ob vsej tej obsedenosti z ultradeviškim oljem polnim antioksidantov (polifenolov?), ki so, mimogrede, grenki kot smrt, bi vprasal, kje v normalnih stacunah se da dobiti "skurbano" olivno olje, torej taksno, ki ne greni?

Ali pa alternativno, do katere temperature moram segreti olje, da razpadejo antioksidanti, drugace pa se okus in vonj olja ohrani? Ce prav razumem clanek, priblizno tretjina antioksidantov gre k vragu ze s segrevanjem na 27 stopinj, kaj pa vsi?
Ne seri ga preveč s pečenjem na olivcu. Olivc je za polit po solati ipd.
Za pečenje vzameš svinjsko mast ali maslo. Če si fensi in moderen, pa kokosovo olje/mast.
"Klasično" sončnično ipd olje pusti pri miru, ker je živ strup.

Tudi bučno olje lahko mirno ignoriraš - je precej manj kvalitetno od (dobrega/pravega) oljčnega, bučna semena imajo neke škodljive sestavine (sem pozabil kako se točno reče, lahko še enkrat pogledam) in itak je nagravžnega okusa. Ne morem verjeti, kako ljudje nasedajo fami o bučnem olju, pa še precej drago je.
putting my flak suit on
Endimion sporočil: 10.300
[bc123a]
Ob vsej tej obsedenosti z ultradeviškim oljem polnim antioksidantov (polifenolov?), ki so, mimogrede, grenki kot smrt, bi vprasal, kje v normalnih stacunah se da dobiti "skurbano" olivno olje, torej taksno, ki ne greni?

Ali pa alternativno, do katere temperature moram segreti olje, da razpadejo antioksidanti, drugace pa se okus in vonj olja ohrani? Ce prav razumem clanek, priblizno tretjina antioksidantov gre k vragu ze s segrevanjem na 27 stopinj, kaj pa vsi?
Dakle.. tražiš izjebano ulje jel? :)

Strani: 1