Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 26.231
Zadnja sprememba: najobj 23.08.2018 14:19
[hocevarb]
> [najobj]
> ... OK, če naj bova natančna, zdaj še preberi naslov članka in mi povej, v katerem času pišeš ... khmm, ker mene so pri slovenščini v osnovni šoli naučili, da "so" uporabiš za tisto, kar se je že zgodilo in ne za tisto, kar misliš, da se bo zgodilo ...
Pišem v pretekliku, ker je predmet mojega pisanja osnutek koalicijske pogodbe, ki je že sestavljen. Ne pišem o vladi, ker je še ni.

> P.S.: ne se jezit, ker sem se "spravil" na tvoj članek, ker bi se enako lahko na kateregakoli izmed množice, ampak tvoj je najkrajši in sem ga prebral ...

Sploh se ne jezim, ampak zabavam :-)
... alzo, ti čisto zares verjameš, da bo vlada Marjana Šarca uresničila vse, kar je (bo) obljubila ... eh, jebiga ...

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2729769

Strani: 1

hocevarb sporočil: 543
[najobj]
... alzo, ti čisto zares verjameš, da bo vlada Marjana Šarca uresničila vse, kar je obljubila ... eh, jebiga ...
Saj se v tem trenutku sploh ne gre za to. Poglejva, zakaj je zanimiv okoljski del koalicijske pogodbe. Pustiva domišljiji prosto pot.

1.Iz izbire tematik in tudi načina pisanja lahko sklepamo, da je blizu mlajšim okoljevarstvenikom. Ne bom našteval konkretnih organizacij, ker ne vem, katere so morebiti imele kaj pri tem. Če sploh so.

2.Okoljski resor bo predvidoma pripadel SMC. Neuradno sta kandidata za vodenje resorja Gašperšič in Leben. Ugibajva naprej. Bi Lebenu pripisal takšno izbiro tematik in takšno izrazoslovje? Jaz mu ne bi.

3.Bi pripisal takšen tekst Gašperšiču? Ja. Vendar ne sklepam, da je on avtor pač pa, da je pisanje prepustil komu drugemu. Kdo v SMC je imel podobne poglede na okolje? Da bo bolj zabavno, poskusite najprej odgovoriti vi.

Strani: 1