Izbrani forum: Avto

Izbrana tema: članek Porsche Slovenija z novim šefom

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

jani1974 sporočil: 3.601
[Avto] Tema: Porsche Slovenija z novim šefom
[#2726663] 03.08.18 15:08 · odgovor na: (#2726654)
Odgovori   +    0
[republican]
Že od samega začetka mi je bilo jasno, da si fušar (oziroma lepše povedano: nepooblaščen serviser). Ne rečem, da si slab mehanik... recimo za zamenjat olje... Za bolj zahtevna popravila te je pa na žalost čas povozil. Če že ne zaradi drugega, ker pač nimaš najnovejših originalnih testerjev in programov... Proizvajalci avtomobilov vse bolj grenijo življenje tebi in tebi podobnim. Ker bi radi pač sami služili s popravili in vzdrževanjem avtomobilov... oziroma to omogočili svojim pooblaščenim serviserjem.
:-)))) To je tako kot Julčka, ki pravi da točno ve, kdo je Petunija.

Sploh nisem mehanik in sploh nisem fušar.
Se pa spoznam na avte, ampak ne bom svoj CV tukaj javno objavljal, oprosti.

Če bi ti kaj vedel o avtih, bi vedel tudi to, da je grenjenje življenja neodvisnim serviserjem v EU že nekaj časa prepovedano.
Mimogrede, od tod izvirajo tudi vedno daljše garancije in jamstva, ker se skuša stranke vezati na ta način. Ker kvaliteta storitve vs. cena storitve ne štima in jih večina po izteku garancije pobegne.

Ampak ti če si srečen s tvojimi strokovnjaki - kot bi rekli starejši občani, bog ti požegnaj!

Jaz tudi hodim na pooblaščen servis, dokler je avto v garanciji in ne hodim pod kozolec brez računa. Prvo je vsekakor bolj varno kot drugo, pa čeprav ni optimalno.
Je pa dejstvo, da bo marsikateri normalno registriran neodvisni serviser bolje poskrbel za avto, kot pooblaščeni. In tudi logično je, da je to tako, ampak kot rečeno, če ne veš, o čem debatirava, pač ne moreva.

Pa brez zamere in lep vikend!