Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Slovenski gostinci nikakor ne dobijo kuharjev, cene kosil bodo višje
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 48.253
[Glavni forum]
Tema: Slovenski gostinci nikakor ne dobijo kuharjev, cene kosil bodo višje
[#2725954] 31.07.18 15:46 · odgovor na: (# 2725904)
[#2725954] 31.07.18 15:46 · odgovor na: (# 2725904)
[rename]Razumem. Ampak za peko cevapcicev je dovolj kuharski vajenec z HAACP izpitom. In mojster, ki mu da eno okrog kepe, ce jih ne naredi v redu.
Saj ni problem skuhati. Zase in za svoje.
Problem je to početi 8 ur in več.
Res je, da tudi cevabzinice (momotove restavracije) ponujajo velik nabor jedi, a grem stavit da je 70% prometa srbska kuhinja z ene 5-8 jedmi.
Pripombo sem dal zato, ker se v sloveniji delodajalci se vedno ne znajo prilagoditi temu, da od casa do casa nastane tudi stiska na trgu delovne sile in je pac treba biti realisticen. Ce so na trgu delovne sile na voljo samo majmuni, ti pa bi lahko majmuna uporabil in bolj kvalificiran kader dal delat bolj zahtevna dela, zaposli majmuna in reorganiziraj delo.