Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

rename sporočil: 11.862
[tstih]
Idealno bo Sarec ustvaril dva jasna politicna bloka: blok zdruzene globoke in skrajne levice na oblasti in blok liberalne desnice v opoziciji. Slednja bi se tako koncno lahko brez mostograditeljskih tezenj in voditeljskih antagonizmov vnaprej pripravila na hiter in ucinkovit prevzem oblasti, npr. z enotno vlado v senci. Cez dve leti se bo po 16 letih znova odprlo okno za osebo kalibra Mica Mrkaica, za kratek cas. Ce ne bo izkorisceno, bodo izgubljeni novi trije mandati.
Ker se tega tudi levica zelo dobro zaveda, bodo storili vse, da dobijo v vlado še NSI, da se bodo lahko dičili z oznako levosredinska koalicija.

#Naloga Puckove
#Toninov fotelj

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2723339

Strani: 1

PyotrNovak sporočil: 2.334
Hell get the offer, he can't refuse: Fotelj ali Kramberger. Biraj, pa ne obiraj se predolgo.

Kmalu bomo lahko samo se cakali kdaj bodo potegnili "sofercino" z dosmtnim mandatom. Razpad EU, izstop iz NATO in smo na velkem cilju. Sploh glede na to, se Matilda nekako obira s ciscenjem. A smo se se NJEJ zamerili??

To je VEDNO koncna postaja vseh "socializmov". Nato zmanjka VSEGA in Yuga be res lahko svetal vzor. Kako svetel je bil v resnici, pomaga osvetliti knjiga "Keeping Tito Afloat", zastonj na google books.

Strani: 1