Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

Endimion sporočil: 6.923
Ves s temi kao klikami ki naj bi imele de-facto oblast v Sloveniji...

Ja pizda vedno bodo. Prodamo vse zivo tujcem bodo pa njihovi lobisti podmazovali. In se bomo pol cudili "pa ljudi kako je u ovoj zemlji moguce?"

To vedno bo. S tem da se v javno financirani sferi temu rece korupcija, v privatno financirani sferi pa donacija. RVC pokrije koncni kupec... V obeh primerih.

Pr JJ mi dejansko ne gre čisto človeško v racun da se mu da jebati. Mislim svoje pleme ma presteto, in zadost veliko in zadost napaljeno da lahko k oni ameriski tv evangelisti od njih zahteva karkol pa mu bodo dali.

Pa je premal. Ta drzava je tocno tam kjer zeli biti. In kjer ji je na tem prepisnem prostoru pravzaprav mesto. Vsi na levi so to faking dojeli se men zdi. Se Tonin in falanga so to dojeli in tako zlezli nazaj do, albeit majhnega, koritca.

JJ pa pocas res deluje mesijansko. Odrešitelj, ki bo pokazal temu podalpskemu plemenu pravo pot. Ker do zdaj ni bilo.

Ma kurac ni bilo. Saj ga samo pelje.

Zdaj a je samoohranitveni nagon pr Janezu docela v organu al misli da mora sam seb postavit spomenik... Ne vem... Pr skor 60-ih bi se vsak normalen politik sparkiral na varno apanazo v Bruselj, dokler tam to sploh se je.

Al pa je res rajsi prvi na vasi. K vsak zupan najbolj zahojenega "Midsomer Village" v kurcevem Kentu da bo teb blizje :)

Ker to so... Kralji na Betajnovi. Odlocajo v resnic ne o nicemer res pomembnem, bolj kot ne reformirajo ono kar ne rabijo, in se skratka delajo bl pomembne kot v resnici so.

In mi nj jasno zakaj bi se to en jane jansa.. sel? Ce je njegov evropski domet premajhen, je preglup. Ce pa ima ta clovek evropski domet in ga ne izkoristi zdaj. Je pa res glup :)